'Doctor Who'-trailer toont een bijzonder domme Britse Premier

'Doctor Who'-trailer toont domme Britse Premier

Doctor Who-special Revolution of the Daleks laat zien wat het leven brengt straks.

Jim Pedd, 2 december 2020 om 13:31

Ben je klaar voor de Revolution of the Daleks? Dat moet wel, want er is een trailer vrijgegeven voor de Holiday Special van Doctor Who. Die laat zien dat de wereld bedreigd wordt door Daleks en dat die weer eens op domme wijze ingezet worden door een Britse premier.
Die gebruikt de Daleks namelijk als beveiligingsmiddel. En dat in een tijd waarin de Doctor opgesloten zit in de gevangenis en de Aarde dus niet zomaar kan helpen.

Lees ook: 'Doctor Who' verandert de Daleks: check ze hier

Lastige tijden
De Doctor werd gearresteerd door de Judoon en zit nu vast in een ruimtegevangenis. Slecht nieuws voor haar vrienden, Yaz, Ryan en Graham, want de Daleks zijn op Aarde aangekomen. Maar gelukkig is er een oude vriend van de Doctor om te helpen: Captain Jack Harkness die terugkeert na zijn korte cameo in het twaalfde seizoen.

Lees ook: Verassend: 'Doctor Who' brengt een oude bekende terug

Revolution zal trouwens de laatste aflevering zijn voor Cole en Walsh, die sinds het debuut van de dertiende Doctor onderdeel uitmaken van de TARDIS. Dat wordt dus nog wat, in deze speciale aflevering van de serie die binnenkort te zien zal zijn. 1 januari is de special te zien!


Lees meer over: Doctor Who, BBC, Revolution of the Daleks, Holiday Special

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws