'Star Wars'-fans zijn nu flink boos op Disney+ wegens 'herstellen' grove fout?

'Star Wars'-fans zijn flink boos op Disney+

The Mandalorian had een grove fout en die fout is nu hersteld. Tot ongenoegen van de fans.

Jim Pedd, 4 december 2020 om 16:10

Disney kan het ook nooit goed doen, lijkt het soms wel. Vandaag zijn fans van The Mandalorian bijvoorbeeld erg kritisch op het feit dat 'Jeans Guy' uit een van de vorige afleveringen gehaald is.
In een recente aflevering van The Mandalorian, om precies te zijn nummer vier van dit tweede seizoen, was een crewlid te zien. Op het moment dat er een shoot-out plaatsvond tussen diverse personages, was dat crewlid op de achtergrond te zien.

Jeans Guy
Jeans Guy, zoals hij was gaan heten bij fans, is digitaal verwijderd. Dat terwijl sommige fans een heel achtergrondverhaal voor het personage bedacht hadden. Hij is dus digitaal verwijderd uit The Siege - zoals de aflevering heette - maar mensen gaan hem voorlopig niet vergeten.

Dat stellen fans in elk geval op sociale media. Op Twitter is een hele reeks reacties verschenen. We zetten er een paar voor je op een rij:Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering van de serie te zien op streamingdienst Disney+. Helaas is het niet meer zo heel veel; Disney heeft slechts 8 afleveringen besteld en vandaag zijn we toe aan nummer zes van de acht.

Lees ook: Zeer verassende wending in 'The Mandalorian'!

Lees ook: 'The Mandalorian'-fans lossen groot mysterie op

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus, jeans guy

Populair nieuws