Zeer verassende wending in 'The Mandalorian'!

'The Mandalorian' verrast echt iedereen hiermee

The Mandalorian kwam ineens met een heel nieuwe aanwezige in het tweede seizoen.

Jim Pedd, 3 december 2020 om 15:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Timothy Zahn, de bedenker van de schurk Grand Admiral Thrawn, wist niet dat de Star Wars-schurk zijn debuut zou maken in Disney+-serie The Mandalorian.
Thrawn blijkt het debuut te maken in de live-action televisieserie, want niemand minder dan Ahsoka Tano is naar hem op zoek. Dat kan het nog heel interessant maken, want in het oude canon is Thrawn een belangrijk personage. Ook speelde hij een belangrijke rol in een van de animatieseries.

Weer terug
"Nee, ik heb niets voor jullie verborgen gehouden," vertelde Zahn desgevraagd op Facebook. "Ik wist en weet echt helemaal niet wat zich afspeelt rond Mandalorian. Sinds het eerste moment dat ik weet dat Ahsoka te zien zal zijn, vragen fans mij dit soort dingen al."

"Dus, wat er aan zit te komen? Jullie weten net zoveel als ik. Maar wat ik zeker weet is dat schrijvers dit soort bommen niet laten vallen, zonder dat er op een gegeven moment een opvolging op komt."

Vrijdag is weer een nieuwe aflevering van The Mandalorian te zien. De serie heeft er nog drie te gaan op moment van schrijven.

Lees ook: Disney+ breekt voor het eerst door in de toplijst met best bekeken series

Lees ook: 'The Mandalorian'-fans lossen groot mysterie op

Bron: SR

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Star Wars, Thrawn, Timothy Zahn

Populair nieuws