'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' teaset vreselijk lot voor Grogu

'The Mandalorian' teaset vreselijk lot Grogu

Het ziet er op dit moment helemaal niet goed uit voor onze kleine held Grogu.

Jim Pedd, 5 december 2020 om 12:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is weer een nieuwe aflevering van The Mandalorian verschenen op streamingdienst Disney+. Deze laat een schokkend lot voor Grogu zien. Lees alleen verder als je de aflevering al bekeken hebt!
Din Djarin neemt Grogu mee naar de rots waar hij hem heen moest brengen volgens Ahsoka Tano. Na een tijdje weet The Child inderdaad gebruik te maken van de Force en wordt hij omringd door een energieveld. Problematisch is dat Din daardoor kostbare tijd verliest en Stormtroopers in opdracht van Moff Gideon aanvallen.

Bezig gehouden
Terwijl Din Djarin, Boba Fett en Fennec Shand druk bezig zijn met het bestrijden van die Stormtroopers, weten Dark Troopers de kleine Grogu te ontvoeren. Tegelijk wordt de Razor Crest volledig verwoest.

De vier Dark Troopers nemen het kind dus mee en Din heeft geen jetpack om op dat moment, waardoor hij niet direct achter hen aan kan vliegen. Op het schip van Moff Gideon zien we dat het kind gevangen zit in een cel, waar hij de Force gebruikt om twee Stormtroopers op en neer te gooien en hen zelfs te laten stikken.

De schurkachtige Moff Gideon bedreigt de kleine Grogu vervolgens met het Darksaber en laat hem verdoven. En dan leren we het vreselijke lot dat onze favoriete 50-jarige baby te wachten staat: kloner Dr. Pershing moet namelijk weer het bloed van het kind gebruiken om mee te experimenteren.

Lees ook: 'The Mandalorian'-fans lossen groot mysterie op

Lees ook: Disney+ breekt voor het eerst door in de toplijst met best bekeken series

Lees meer over: Disney Plus, The Mandalorian, Star Wars, Grogu, Dark Troopers

Populair nieuws