search

Ons nieuws van zaterdag 5 december 2020

'The Walking Dead' onthult eindelijk de plannen van de schurkachtige CRM
Series / Featured

'The Walking Dead' onthult eindelijk de plannen van de schurkachtige CRM

The Walking Dead laat eindelijk weten wat de Civic Republic precies van plan was met Hope en haar pa.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead: World Beyond heeft zijn eerste seizoen dan eindelijk afgerond. De finale, In This Life, laat zien wat er allemaal aan de hand was in de serie en wat de plannen van de Civic Republic zijn.

Allereerst bleek deze aflevering dat Huck inderdaad een dubbelspion was en dat ze voor de CRM werkte. Ze communiceerde met Elizabeth Kublek en bleek ook degene te zijn die de laatste boodschappen van de vader van Hope en Iris had verzonden, zodat zij vertrokken uit de Campus Colony.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' doet schokkende onthulling

Civic Republic
De serie onthult dat de Civic Republic uit was op Hope. Zij moest naar de locatie toekomen. Ook blijkt dat de organisatie het leven weer opgebouwd heeft zoals vroeger. Maar, we horen ook dat "elk model laat zien dat als we geen vooruitgang boeken de komende dertig jaar, er geen enkel mens meer zal leven op de planeet".

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' gaat alleen maar schokkender worden

Dat heeft te maken met het zombievirus, dat iedereen met zich meedraagt. Ga je dood, verander je in een zombie. En de CRM doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de mensheid een toekomst heeft. En zij willen die toekomst zelf natuurlijk vormgeven.

Iedereen die daar niet in past, is iemand die dood kan. Zo gruwelijk is de Civic Republic wel in deze nieuwe wereld waarin de dood elke keer om de hoek schuilt en je kan pakken als je even niet oplet.

Waarom Hope?
De vraag is natuurlijk waarom de Civic Republic Hope precies wilde hebben. Zij blijkt natuurlijk erg slim te zijn; in de serie hebben we een aantal flashbacks gezien waaruit al blijkt hoe intelligent de jonge vrouw was.

Lees ook: Onthult 'The Walking Dead: World Beyond' de oorsprong van het zombievirus?

Zij was nodig voor de Civic Republic om samen met haar vader een geneesmiddel te zoeken voor het virus. Hoe ze dat gaat doen is natuurlijk de vraag voor het aankomende tweede seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Niet iedereen is blij met Elliot Page in 'The Umbrella Academy'
Series / Nieuws

Niet iedereen is blij met Elliot Page in 'The Umbrella Academy'

The Umbrella Academy houdt uiteraard plek voor Elliot Page. Maar niet iedereen vindt dat leuk.

Vrij snel nadat Elliot Page bekend maakte een non-binaire transgender man te zijn, heeft Netflix bevestigd dat hij de rol van Vanya Hargreeves blijft spelen in The Umbrella Academy. Dat is een cisgender vrouw in de serie.

Hoewel dat niet heel vreemd is, blijken sommige mensen daar moeite mee te hebben. Zo wordt er door sommige twitteraars verwezen naar eerdere opmerkingen van homoseksuele acteurs dat enkel homo's nog homo's zouden moeten spelen in films en series. Die vlieger gaat nu niet op en dat vinden critici hypocriet.

Vanya vervangen?
Waarom Netflix Elliot Page als Vanya echter zou moeten vervangen is niet duidelijk. Page werd als het personage gecast toen hij zich nog presenteerde als vrouw. De rol opnieuw casten betekent dat, alleen omdat mensen nu een andere perceptie hebben van Page, hij dan ineens zo'n rol niet meer zou mogen spelen.

Dat zou natuurlijk vreemd zijn en niet passen bij deze tijd. Netflix was in elk geval snel in het doorhakken van die knopen, voor zover daar sprake van was. Het bedrijf staat gewoon achter Page en zal dat blijven staan.

De opnames vinden volgend jaar plaats.Lees ook: Elliot Page blijft spelen in 'The Umbrella Academy' van Netflix

Lees ook: Weer wat meer bekend over Netflix-hitserie 'The Umbrella Academy' seizoen 3
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Batwoman' seizoen 2 kijkt naar de verdwijning van Kate Kane
Series / Nieuws

'Batwoman' seizoen 2 kijkt naar de verdwijning van Kate Kane

Maak je maar op voor een tof tweede seizoen dat meteen kijkt naar de verdwijning van Kate Kane.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Batwoman keert over een paar maanden terug op Netflix en The CW. Met een heel nieuwe actrice als Batwoman, en dat is iets waar de serie niet omheen gaat draaien.

Actrice Ruby Rose vertrok al na 1 seizoen als Batwoman. De producenten moesten haar daarop vervangen en kwamen met Javicia Leslie op de proppen. Zij speelt een heel nieuw personage, Ryan Wilder.

Meteen erin
Fans vroegen zich lange tijd af hoe en of de serie wel kijkt naar de verdwijning van Kate Kane. Dat blijkt nu zeker het geval te zijn. Sterker nog, de serie duikt er meteen in en lost het raadsel snel op. Althans…

De eerste aflevering van het tweede seizoen blijkt in elk geval Whatever Happened to kate Kane? te heten. Die titel is een verwijzing naar het verhaal van Alan Moore dat Whatever Happened to the Man of Tomorrow heette en tien jaar na de verdwijning van Superman gesitueerd was.

Daar zal nu dus ook meteen iets mee gedaan worden.

Lees ook: Veelbelovende eerste trailer 'Batwoman'-serie

Lees ook: Wow! Dit is de nieuwe Batwoman van Javicia Leslie!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Het gloednieuwe misdaaddrama 'Kings of Jo'Burg'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het gloednieuwe misdaaddrama 'Kings of Jo'Burg'

Kan deze gloednieuwe Netflix original van Afrikaanse bodem wel overtuigen?

De eerste Netflix-original van Afrikaanse bodem Queen Sono bleek geen geweldig succes. Nu probeert Netflix het opnieuw met het misdaaddrama Kings of Jo'Burg. Deze gloednieuwe serie is vanaf vandaag op de streamingdienst te bekijken.

De serie Kings of Jo'Burg vertelt het verhaal van de broers Masire. Zij domineren de onderwereld van het Zuid-Afrikaanse Johannesburg. Een bovennatuurlijke familievloek dreigt echter roet in het eten te gooien. De broers dreigen er dan ook door ten val te komen. Het resultaat is een bloedstollend avontuur waarbij de broers terecht komen in een complex web van leugens en verraad.

Bekende cast
Naar Afrikaanse normen kan deze Netflix original rekenen op een uitermate bekende cast. In Europa zullen de namen nog niet meteen een belletje doen rinkelen, maar in Afrika is dat wel even anders. De hoofdrol wordt bijvoorbeeld vertolkt door Shona Ferguson. Hij is samen met zijn vrouw Connie een absolute celebrity in Zuid-Afrika.

Ben jij ook benieuwd om meer te kunnen ontdekken over deze gloednieuwe Netflix original? Dan hoef je daarvoor niet langer te wachten. Deze nieuwe serie is namelijk vanaf vandaag, vrijdag 4 december 2020 op Netflix te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnieuw onbedoelde fout in 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Opnieuw onbedoelde fout in 'The Mandalorian'

Dit keer geen crew, maar een opvallend onbedoeld voertuig dat in beeld komt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een paar afleveringen geleden zagen we nog een crewlid in beeld staan in The Mandalorian en nu zien we weer iets anders dat onbedoeld in beeld kwam tijdens de laatste aflevering "Chapter 14: The Tragedy" van regisseur Robert Rodriguez. Let op: SPOILERS!!

Een fan zag tijdens de aflevering namelijk een helikopter in de lucht vliegen, achter het personage Boba Fett (Temuera Morrison). En dat is uiteraard niet de bedoeling. Klaarblijkelijk zagen ook de makers het over het hoofd, anders dan was deze wel even weggepoetst.

Helikopter in The Mandalorian
Net als bij de fout met de "Jeans Guy" zal dit ongetwijfeld weg worden gehaald op Disney+. En dat is natuurlijk wel zo handig bij streaming. De nieuwe fout werd op Reddit gezet.

It appears there was a helicopter in the background of the last episode of the mandalorian from r/StarWars

Na "Chapter 14: The Tragedy" verschijnen er nog twee afleveringen en daarin zullen we heel wat personages te zien krijgen. Mando lijkt een team samen te gaan stellen om Grogu terug te gaan halen. Hij krijgt hulp van minimaal Boba Fett, Fennec Shand (Ming-Na Wen) en Cara Dune (Gina Carano).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' teaset vreselijk lot voor Grogu
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' teaset vreselijk lot voor Grogu

Het ziet er op dit moment helemaal niet goed uit voor onze kleine held Grogu.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is weer een nieuwe aflevering van The Mandalorian verschenen op streamingdienst Disney+. Deze laat een schokkend lot voor Grogu zien. Lees alleen verder als je de aflevering al bekeken hebt!

Din Djarin neemt Grogu mee naar de rots waar hij hem heen moest brengen volgens Ahsoka Tano. Na een tijdje weet The Child inderdaad gebruik te maken van de Force en wordt hij omringd door een energieveld. Problematisch is dat Din daardoor kostbare tijd verliest en Stormtroopers in opdracht van Moff Gideon aanvallen.

Bezig gehouden
Terwijl Din Djarin, Boba Fett en Fennec Shand druk bezig zijn met het bestrijden van die Stormtroopers, weten Dark Troopers de kleine Grogu te ontvoeren. Tegelijk wordt de Razor Crest volledig verwoest.

De vier Dark Troopers nemen het kind dus mee en Din heeft geen jetpack om op dat moment, waardoor hij niet direct achter hen aan kan vliegen. Op het schip van Moff Gideon zien we dat het kind gevangen zit in een cel, waar hij de Force gebruikt om twee Stormtroopers op en neer te gooien en hen zelfs te laten stikken.

De schurkachtige Moff Gideon bedreigt de kleine Grogu vervolgens met het Darksaber en laat hem verdoven. En dan leren we het vreselijke lot dat onze favoriete 50-jarige baby te wachten staat: kloner Dr. Pershing moet namelijk weer het bloed van het kind gebruiken om mee te experimenteren.

Lees ook: 'The Mandalorian'-fans lossen groot mysterie op

Lees ook: Disney+ breekt voor het eerst door in de toplijst met best bekeken series
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Star Wars 'The Mandalorian' onthult zeer gevaarlijke Dark Troopers
Series / Foto's

Star Wars 'The Mandalorian' onthult zeer gevaarlijke Dark Troopers

The Mandalorian toont bijzonder gevaarlijke nieuwe Stormtroopers die zich flink laten gelden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Mandalorian hintte al naar de aanwezigheid van een nieuw en gevaarlijk type Stormtrooper: de Dark Troopers. Die hebben we nu meteen voor het eerst in actie gezien!

De Dark Troopers komen voort uit experimenten die door de wetenschappers van Moff Gideon uitgevoerd zijn op soldaten. Met een wat bizar resultaat: ze zijn namelijk robotachtig geworden en komen daardoor niet per se heel menselijk over. Toch zijn het gevaarlijke wezens, want ze weten Grogu meteen te ontvoeren!Dark Troopers
We weten dankzij een van de vorige afleveringen van The Mandalorian al dat de Dark Troopers een grote aanwezigheid gaan krijgen in de serie. Moff Gideon gebruikt Grogu namelijk om op mensen te experimenteren en wil via het bloed van het wezentje proberen niet-Force-gebruikers ook de mogelijkheid te geven om de Force te gebruiken.

Dat uitte zich in de afgelopen aflevering dus meteen in actie, waarbij de Dark Troopers onze favoriete baby met succes ontvoerden.

Komende week zullen we hopelijk zien hoe Din Djarin en de zijnen proberen Grogu weer terug te vinden!

Lees ook: Zeer verassende wending in 'The Mandalorian'!

Lees ook: 'The Mandalorian'-fans lossen groot mysterie op
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Interessante poster voor geheimzinnige Marvel-serie 'WandaVision'
Series / Posters

Interessante poster voor geheimzinnige Marvel-serie 'WandaVision'

De Marvel-serie WandaVision komt steeds dichterbij, maar blijft ook bijzonder geheimzinnig.

Op 15 januari start op Disney+ de Marvel-serie WandaVision over met name Wanda Maximoff a.k.a. Scarlet Witch van actrice Elisabeth Olsen en Vision van acteur Paul Bettany. We kennen hen uiteraard uit het Marvel Cinematic Universe.

Maar dat Marvel Cinematic Universe zal gaan veranderen en daar zal Scarlet Witch mogelijk eigenhandig voor gaan zorgen. De trailer liet al zien dat ze in een soort van eigen bubbel leeft samen met haar in Endgame gedode geliefde Vision.

Nieuwe poster WandaVision
Onderstaande nieuwe poster onthult opnieuw vrij weinig over de serie zelf, maar teast wel dat er achter de muren hele andere dingen schuilgaan. Het stukje behang dat naar beneden hangt is niet zonder opzet.

Daarnaast zien we een beeld van de hoofdrolspelers in een soort jaren 50 setting die waarschijnlijk vooral in de eerste aflevering te zien zal zijn. Daarna wordt de schijnwereld van Wanda Maximoff steeds verder neergehaald en komt de echte Scarlet Witch in haar naar boven.Lees ook: Maffe Vision op foto's Marvel-serie 'WandaVision'

Lees ook: Stoere beelden 'WandaVision'-serie van Marvel
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney schrapt 'Ducktales'-reboot na drie seizoenen
Series / Nieuws

Disney schrapt 'Ducktales'-reboot na drie seizoenen

Ondertussen werkt Disney wel vrolijk verder aan een nieuwe versie van Darkwing Duck.

Het komt vrij onverwacht, maar Disney XD heeft officieel de reboot van Ducktales geschrapt na drie met lovende kritieken ontvangen seizoenen. Het derde seizoen eindigt in 2021 met een spetterende finale.

Frank Angones, uitvoerend producent, scenarist en verhaal-editor van de serie, bracht het nieuws naar buiten via zijn Twitter-account:

"Het getalenteerde creatieve team, onder aanvoering van Matt Young Berg en Francisco Angones, hebben de personages van Ducktales opnieuw tot leven weten te brengen in 75 afleveringen en meer dan 15 korte tekenfilms. Nu de productie bijna tot zijn einde komt, zal Ducktales wereldwijd beschikbaar blijven op de verschillende Disney-kanalen. Fans kunnen in 2021 een epische seizoensfinale verwachten."

Ducktales ooh ooh
De nieuwe versie van Ducktales bevat een gewaagde nieuwe tekenstijl, die de oorspronkelijke ontwerpen van Carl Barks als basis gebruikt. De serie gaat over de avonturen van wereldreiziger Dagobert Duck en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak.

De stemmencast (van de Engelstalige versie) bestaat uit namen als David Tennant, Danny Pudi, Ben Schwartz, Bobby Moynihan, Kate Micucci, Beck Bennett, Toks Olagundoye, Tony Anselmo en Paget Brewster. Lin Manuel-Miranda sprak als gastacteur de stem van Gizmoduck in.

Lees ook: Opening credits 'Ducktales'-reboot onthuld!

Lees ook: Eerste officiële trailer 'Ducktales'-reboot
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer 'Chilling Adventures of Sabrina' is een explosie van geweld
Series / Trailer

Nieuwe trailer 'Chilling Adventures of Sabrina' is een explosie van geweld

Eind dit jaar keert Sabrina voor een laatste keer terug op Netflix.

De Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina gaat knallend het jaar uit en gaat dus niet stilletjes aan ons voorbij. Een nieuwe trailer voor de fantasyserie laat zien dat er veel te beleven valt met "Part 4".

De jonge heks zal op 31 december haar laatste avontuur beleven. Na vier seizoenen zet Netflix namelijk een punt achter de show. In de acht afleveringen komen de Eldritch Terrors naar boven in Greendale.

Alle enge krachten als The Weird, The Returned en The Darkness komen voorbij en er wordt toegewerkt naar The Void, het einde van alle dingen. En dan is er uiteraard ook nog de strijd om de liefde. Nick en Sabrina groeien weer naar elkaar toe.

Compleet nieuwe trailer!
Hieronder zie je de compleet nieuwe trailer die Netflix online heeft gezet. Part 4 van The Chilling Adventures of Sabrina staat dus op 31 december online op Netflix.Lees ook: Yes! Trailer onthult datum 'Chilling Adventures of Sabrina'

Lees ook: Toch hoop voor 'Chilling Adventures Of Sabrina'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.