search
Amazon Prime Video voegde deze nieuwe series toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze nieuwe series toe

Gebruikers van Amazon Prime Video kunnen onder meer de volledige serie Bones streamen.

Amazon Prime Video kwam de afgelopen week met zes nieuwe series. Een daarvan is echt heel erg de moeite waard en daar bijten we ook meteen het spits mee af!

Bones (12 seizoenen): Een dramaserie over een vrouwelijke forensische antropoloog die helpt om misdaden op te lossen als alle andere manieren tot niets hebben geleid. Gebaseerd op het echte werk van Kathy Reichs.

River Hunters (1 seizoen): River Hunters koppelt de Amerikaanse YouTube-sensatie Beau Ouimette, een rivierdetector met meer dan 30 jaar ervaring, aan presentator en enthousiaste zwemmer Rick Edwards, terwijl ze de waterwegen van het VK afzoeken op archeologische vondsten. Met behulp van de modernste technologie, archiefkaarten en gelijktijdige verslagen uit die periode, voeren Beau en Rick de eerste archeologische verkenningen uit.

Sons Of The Soil: Jaipur (1 seizoen): Bollywood-acteur Abhishek Bachchan is de eigenaar van het PKL-team en besluit voor de titel te gaan nadat zijn team er gedurende zes jaar niet in slaagde om te winnen.

Lost Relics of the Knights Templar (1 seizoen): Sluit je aan bij History Channel en ontdek mogelijk een van de meest ongelooflijke schatverplaatsingen aller tijden. Lost Relics of the Knights Templar volgt een van 's werelds meest productieve maar onbekende schatzoekers, Hamilton White, en zijn oude vriend Carl Cookson, terwijl ze de oorsprong traceren van een verbazingwekkende schat aan relikwieën - waarvan wordt aangenomen dat ze toebehoorden...

Homicide Hunter (seizoen 6 en 7): De serie waarin de recherche moordzaken onderzoekt, verteld aan de hand van ervaringen van de gepensioneerde rechercheur Joe Kenda uit Colorado.

Waar is Wally (1 seizoen): De 12-jarige Wally en zijn beste vriendin Wenda zijn lid van de Wereldwijde Reizigers Genootschap - de internationale orde van leergierige reizigers die de wereld rondtrekken om culturen te eren en problemen op te lossen door goed op te letten.

Aanbevolen artikelen