Nieuwste aflevering 'The Mandalorian' kreeg op het laatste moment een topregisseur

Bedenker #JonFavreau moest op het laatste moment iemand andere inhuren.

Zilko Tarici, 06-12-2020 15:36

We wisten al dat Robert Rodriguez (Sin City, Alita: Battle Angel, From Dusk Till Dawn) de regisseur was van de nieuwste aflevering van The Mandalorian, maar we wisten niet dat hij op het laatste moment werd ingehuurd om de (onbekende) oorspronkelijke regisseur te vervangen.
Tijdens een nieuw interview met GamesRadar om zijn nieuwe Netflix-film We Can Be Heroes te bespreken, liet Rodriguez ook blijken hoe blij hij was om het Star Wars-universum te mogen betreden. Het was echter niet iets wat voor hem op de planning stond:

[i]"Ik ben bevriend met Jon Favreau en hij moest op het laatste moment de regisseur van deze aflevering vervangen. Ik zei meteen: 'Prima, ik wil graag even spelen in het Star Wars-universum!' Het was een droom die uitkwam. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen.

Het was echt ZO leuk om te doen. Je kunt je niet voorstellen hoe tof het is om op een set rond te lopen die het gevoel en de look heeft van The Empire Strikes Back. Het speelt zich allemaal net na Return of the Jedi af, in die periode. Het was net alsof ik even terugkeerde naar mijn jeugd."[/b]

De volgende aflevering van de Disney+-serie wordt vrijdag 11 december beschikbaar gesteld.

Lees ook: Zeer korte aflevering voor 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'

Lees ook: Star Wars The Mandalorian' verslaat 'Stranger Things' als meest populaire serie

Bron: GamesRadar

Lees meer over: Robert Rodriguez, The Mandalorian, Boba Fett, Grogu, Baby Yoda, Pedro Pascal, Alita Battle Angel, Sin City

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie