'Grey's Anatomy' maakt een grove fout met dit personage

'Grey's Anatomy' maakt een grove fout

Grey's Anatomy had het echt beter kunnen doen dan met deze verrassing voor fans.

Jim Pedd, 6 december 2020 om 19:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy begon met een voor sommige fans heel speciaal moment. We kregen namelijk Dr. Derek Shepherd weer te zien, wederom gespeeld door Patrick Dempsey.
Derek Shepherd heette heel lang 'McDreamy' in de serie en was een belangrijk onderdeel van de serie toen deze in 2005 gelanceerd werd. Sinds die tijd ging het personage daten met hoofdpersoon Meredith Grey, maar in het elfde seizoen kwam het personage bij een auto-ongeluk om het leven.

Even terug
In de première van het nieuwe seizoen keerde Derek kort terug. Dat kwam doordat Meredith zo oververmoeid was van de strijd tegen het coronavirus, dat ze in elkaar zakte op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Het was ook meteen een manier voor de makers om op te bouwen dat Meredith moest strijden tegen het coronavirus.

Maar dat Derek haar in een soort droommoment stond op te wachten op een strand, is een beetje een domme keuze van de makers.

Meredith wist veel te bereiken sinds de dood van Derek. Op een zekere manier was ze zelfs ontkomen aan de schaduw die zijn dood over haar leven wierp. Dat hij nu even terug kwam, doet dat deels te niet en dat geldt ook voor de nieuwe liefdes die ze heeft leren kennen waaronder Dr. Andrew DeLuca.

Lees ook: Verrassende terugkeer 'Grey's Anatomy' niet eenmalig?

Lees ook: 'Grey's Anatomy' bevat wel heel grote verrassing

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Patrick Dempsey

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws