'Star Wars: The High Republic' wordt een nieuwe serie op Disney+?

Star Wars: The High Republic wordt Disney+-serie?

Star Wars: The High Republic zou zomaar eens te zien kunnen zijn als serie op Disney+.

Jim Pedd, 7 december 2020 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nu de Skywalker Saga afgerond is, kijkt Lucasfilm naar een heel nieuw tijdperk in de Star Wars-franchise. Dat heet The High Republic, waar een reeks boeken en comics diep op in zal gaan.
Vandaag horen we echter dat het niet bij boeken en comics gaat blijven. Sterker nog, Cinelinx stelt dat er een heel nieuwe animatieserie ontwikkeld wordt door Lucasfilm om uit te brengen op Disney+.

Niet de enige
Er zijn meer animatieseries in de maak. Zo werkt Kathleen Kennedy, hoofd van Lucasfilm, op dit moment aan een serie rond The Bad Batch. Daarnaast zou ze dus ook werken aan een animatieserie die zich afspeelt in deze heel nieuwe tijd.

The High Republic speelt zich ruwweg tweehonderd jaar voor de Skywalker Saga af. De Jedi verkennen grote delen van het universum en hebben daarvoor een basis opgericht ver van de gewone beschaving.

Maar een ongeluk in hyperspace zorgt ervoor dat het helemaal mis gaat en iedereen op elk moment het onbedoelde slachtoffer kan worden. Tegelijk staan er nieuwe vijanden op in het sterrenstelsel.

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' teaset vreselijk lot voor Grogu

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian' onthult supergevaarlijke Dark Troopers

Bron: Cinelinx

Lees meer over: Star Wars, The High Republic, Disney Plus

Populair nieuws