Foto van 'Supernatural'-acteur Jared Padalecki als Walker, Texas Ranger!

Foto van Jared Padalecki als Walker, Texas Ranger!

In 2021 verschijnt er met Jared Padalecki (Supernatural) een nieuwe Walker, Texas Ranger serie.

Bram de Groot, 7 december 2020 12:43

De serie Walker, Texas Ranger met Chuck Norris kreeg toch een flink aantal seizoenen en was geliefd onder menig kijker. Volgend jaar keert de serie terug. Uiteraard speelt een andere acteur de rol van het titelpersonage.
Het is namelijk Jared Padalecki, bekend van zijn rol als Sam Winchester in de bovennatuurlijke successerie Supernatural, die in Walker het personage Cordell Walker gaat spelen. Nu is er een setfoto opgedoken waarop we hem zien als de nieuwe Walker.

Eerste foto nieuwe Walker
Het is Deke Anderson die we naast Padalecki in Walker-kostuum zien. Ook Anderson zou een aandeel hebben in de serie, zij het een gastrol. De foto dook voor het eerst op Andersons IMDb-pagina. Walker debuteert op 21 januari 2021 op de Amerikaanse zender The CW.In de reboot is de nieuwe Walker een weduwnaar en vader van twee kinderen met zijn eigen morele code. Hij keert terug naar Austin nadat hij twee jaar undercover is geweest, om vervolgens te ontdekken dat er ook thuis werk aan de winkel is.

Hij probeert opnieuw contact te maken met zijn kinderen, conflicten met zijn familie weg te poetsen en onverwachte raakvlakken te vinden met zijn vriendin. Maar hij wordt ook steeds achterdochtiger over de omstandigheden rond de dood van zijn vrouw.

Lees ook: Eerste teaser voor nieuwe 'Walker, Texas Ranger' met 'Supernatural'-ster

Lees ook: Nieuwe 'Walker, Texas Ranger' met 'Supernatural'-ster komt eraan!

Bron: tvline

Lees meer over: Walker, Chuck Norris, Walker Texas Ranger, Jared Padalecki, Supernatural

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws