search

Ons nieuws van maandag 7 december 2020

Start 'The Mandalorian' een nieuwe serie rondom Boba Fett?
Series / Nieuws

Start 'The Mandalorian' een nieuwe serie rondom Boba Fett?

The Mandalorian brengt ons mogelijk een hele serie rond Boba Fett en zijn tijd op Tatooine.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is veel te doen in de media rond mogelijke spin-off series die gemaakt worden rond The Mandalorian. We horen al vaak verhalen over een serie rond Ahsoka Tano en Bo-Katan Kryze. En over eentje die draait om Cara Dune en de New Republic.

In elk geval geeft de aflevering van afgelopen vrijdag, The Tragedy, aanleiding voor speculatie over nog een nieuwe serie. Die zou gaan draaien om Boba Fett. The Direct stelt dat er zelfs al gezocht wordt naar castleden voor de serie.

Boba Fett
The Direct stelt dat de cast onder meer bestaat uit Sophie Thatcher en Jordan Bolger. Bovendien heeft de site naar eigen zeggen al omschrijvingen van verschillende personages die een rol gaan krijgen in handen.

Een van de personages zou ene Kelton zijn, een man van tussen de 23 en 27 jaar oud, met een Brits accent. Hij heeft een sterke wil, is zelfvertrouwen en zelfs bijna arrogant.

Nog een personage is ene Lacey, zij is tussen de 23 en 30 jaar oud en vrouw. Ze is sterk gebouwd, een leider en doet alles om haar doelen te realiseren. Dat betekent dus ook dat ze liegt tegen haar team als het nodig is.

Volgens The Direct gaat de serie draaien om Boba Fett in zijn tijd op de planeet Tatooine. Afgelopen aflevering bleek al dat hij de gebeurtenissen van The Return of the Jedi overleefd had en op zoek was naar het harnas dat ooit van zijn vader Jango was.

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' teaset vreselijk lot voor Grogu

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian' onthult supergevaarlijke Dark Troopers
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys'-serie zit vol met superhelden: maar hoeveel zijn er eigenlijk?
Series / Featured

'The Boys'-serie zit vol met superhelden: maar hoeveel zijn er eigenlijk?

The Boys heeft plek voor heel veel superhelden. En het zijn er meer dan je denkt.

Vought is de schurkachtige partij die achter de schepping van helden in het universum van The Boys zit. Maar hoeveel Supes zijn er eigenlijk gemaakt door de corporatie?

Alles begon toen de Nazi-wetenschapper Frederick Vought een substantie ontwikkelde die voor genetische mutaties in mensen zou zorgen. hij noemde het Compound V en in de jaren na de Tweede Wereldoorlog testte hij het op volwassen subjecten. De meeste daarvan gingen dood, en daarop realiseerde Vought zich dat kinderen de transitie konden overleven.

Lees ook: Je hoeft niet lang te wachten op 'The Boys' seizoen 3!

Honderden Supes
De wetenschappers van Vought boden ouders flink wat geld en roem in ruil voor het toedienen van Compound V aan hun kinderen. Tegen de tijd dat The Boys zich afspeelt, zijn er honderden individuen met superkrachten in de wereld. De meesten daarvan werken voor Vought.

Lees ook: 'The Boys' moet ten minste vijf seizoenen krijgen

In een reclame van de serie zien we dat er meer dan 200 superhelden werken voor Vought. Maar tegelijk zegt Starlight dat ze meedeed aan een superheldenwedstrijd in het kleine stadje waar ze opgegroeid was. Er zouden dus honderden Supes kunnen zijn. Bovendien zijn er geheime faciliteiten van Vought waar nog meer Supes zitten. Daar werkten onder meer Lamplighter en Gecko. Waar Stormfront werkten zaten tientallen individuen met superkrachten.

Zeer waarschijnlijk gaat het dus om duizenden Supes over heel de wereld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans breken geheime code van Boba Fett uit 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Fans breken geheime code van Boba Fett uit 'The Mandalorian'

Sommige fans weten echt alles over Star Wars, dus ook de code van Boba Fett kan gekraakt worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sommige fans weten echt alles over een bepaalde franchise. Zo zijn er heel wat mensen die echt alles volgen over de wereld van Star Wars. Ze lezen de boeken en strips, spelen de games en kijken uiteraard de films en nu dus ook de serie The Mandalorian op Disney+. Let op: SPOILERS!!

In de laatste aflevering "Chapter 14: The Tragedy" zien we eindelijk Boba Fett echt in actie komen. Op een zeker ogenblik laat het bekende Star Wars-personage ook een code aan Mando zien en deze overtuigt het hoofdfiguur om het Fett-pak aan Boba af te staan.

Code in The Mandalorian gebroken
De code is geschreven in Mando'a, de taal van de Mandalorians. Nu heeft een fan deze code ook daadwerkelijk vertaald en het blijkt dat de code beschadigd is.

Er staat: "Foundling, Took into… The year the... Concord Dawn, Mentor Jast, Father Fett, Boba Fett."

En zo hebben we het bewijs dat Din Djarin daadwerkelijk Mando'a kan lezen. Op naar de volgende aflevering! Chapter 15 verschijnt aankomende vrijdag. Daarna is er nog één aflevering in seizoen twee.

Lees ook: Opnieuw onbedoelde fout in 'The Mandalorian'

Lees ook: Star Wars The Mandalorian' verslaat 'Stranger Things' als meest populaire serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Speelt 'Stranger Things' seizoen 4 zich tijdens de feestdagen af?
Series / Featured

Speelt 'Stranger Things' seizoen 4 zich tijdens de feestdagen af?

Speelt Stranger Things van Netflix zich straks af tijdens de kerst?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van Stranger Things is behoorlijk vertraagd door het coronavirus. In een interessant artikel stelt Screen Rant nu dat Netflix dit als een kans moet gebruiken.

Netflix zou het vierde seizoen zich met kerst af moeten laten spelen. Het derde seizoen eindigde behoorlijk gesloten, rondde de verhaallijnen grotendeels af en liet zien dat de groep volledig uit elkaar viel.

Te gesloten
De laatste aflevering eindigde heel erg gesloten. Jonathan en Nancy gingen uit elkaar door de verhuizing, Mike, El, Dustin, Max en Lucas werden ook gescheiden. Dat allemaal omdat de Byers uit Hawkins verhuisden.

Eerdere seizoenen draaiden allemaal voor een deel om een aankomende feestdag. Het tweede seizoen ging over Halloween en het derde de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag. Het vierde seizoen zou zich zomaar eens af kunnen spelen tijdens de kerst.

Dat betoogt in elk geval Screen Rant in een uitgebreid artikel. De kerst geeft de gang immers een reden om weer samen te komen. En past bij de vele films uit de jaren tachtig waar dit nieuwe seizoen zich weer op laat baseren.

Kortom: moet de serie maar eens de kerst gaan bezoeken voor het tweede seizoen? (Net als bij het eerste trouwens, dat eindigde met de feestdagen).

Lees ook: Nieuwe seizoen Netflix-hit 'Stranger Things' krijgt nog meer namen

Lees ook: Check hier nieuwe foto's van 'Stranger Things'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Actrice Natasha Perez is bang voor haar veiligheid: "Ik ben Yolanda niet!"
Series / Celebrity

Actrice Natasha Perez is bang voor haar veiligheid: "Ik ben Yolanda niet!"

Actrice Natasha Perez: "Fans nemen de serie heel serieus en denken dat het echt is...maar ik ben Yolanda niet."

Selena: The Series verovert kijkers op Netflix, maar het is bitterzoet omdat het algemeen bekend is hoe het verhaal van wijlen zangeres Selena Quintanilla eindigde. De nieuwe serie volgt de zangeres naar haar roem en vertelt over de uiteindelijke moord door Yolanda Saldivar.

Actrice Natasha Perez, die Yolanda speelt, vindt het niet altijd makkelijk om de slechterik te spelen. "Ik herinner me dat ik dacht dat ik graag zou willen zien hoe het is om een slechte slechterik te spelen,"

"Vanuit het standpunt van een acteur klinkt het fascinerend om te ontleden wat door het hoofd van Yolanda gespeeld zou kunnen hebben."

"De regisseur vroeg hoe ik me voelde, en ik voel duidelijk een conflict. De actrice in mij is gefascineerd door een complex personage, maar de mens in mij heeft allerlei andere gevoelens.

Ik maak me wel eens zorgen om mijn veiligheid. Veel mensen nemen dit heel serieus en denken dat het echt is, en in dit geval is het personage echt, maar ik ben het niet. Ik ben Yolanda niet."

Selena: The Series is gemaakt als een tweedelige gelimiteerde serie. Deel 1 bestaat uit negen afleveringen. Het eerste seizoen volgt Selena's jeugd tot de release van haar tweede album, Ven Conmingo in 1990.

Bekijk op instagram


Volgens een recent interview in de Los Angeles Times is het filmen van deel 2 onlangs afgerond, maar er is nog geen releasedatum voor de tweede reeks afleveringen.

Ondanks het trieste einde van de show, benadrukt Natasha dat het niet gaat om het tragische einde van Selena's leven, maar om wat ze heeft bereikt in haar persoonlijke en professionele leven.

"De serie gaat niet over haar dood," legt Natasha uit. "Yolanda is er om het hele verhaal te vertellen. Maar wat er aan de hand is, is zo mooi omdat het een kunstenaar is die zichzelf vindt. Een kunstenaar die opkomt en haar plaats binnen haar familie en de samenleving vindt."

Lees ook: Nieuw op Netflix: de dramatische serie 'Selena: The Series'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 zeer goede series op Netflix om in één ruk te bingewatchen
Series / Featured

3 zeer goede series op Netflix om in één ruk te bingewatchen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.

Locke & Key | Bing nu! | 1 seizoen
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten "“ en geheimen "“ leiden. Een tweede seizoen is in de maak en deze moet in 2021 verschijnen.



Black Mirror | Bing nu! | 5 seizoenen & 1 film
Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens. Ook de film Black Mirror: Bandersnatch staat online. Het is nog onbekend of er een zesde seizoen komt.



Orphan Black | Bing nu! | 5 seizoenen
Als Sarah getuige is van de zelfmoord van haar dubbelgangster, neemt ze de identiteit van de overledene aan en gaat er een wereld aan geheimen voor haar open. In 2017 werd het laatste seizoen uitgezonden, dus je vindt alle 50 afleveringen gewoon op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaan we het vaak gehate 'Star Wars'-personage Jar Jar Binks terugzien op Disney+
Series / Nieuws

Gaan we het vaak gehate 'Star Wars'-personage Jar Jar Binks terugzien op Disney+

Een van de meest gehate Star Wars-personages zou terugkeren voor meer materiaal.

Star Wars is een van de belangrijkste franchises die Disney in handen heeft en waarmee het streamingdienst Disney+ helemaal vol wil stoppen. Daarom kijken we nu naar het tweede seizoen van hitserie The Mandalorian en zijn er nog vele series in de maak.

Een serie die er naar verluidt ook aan zit te komen, zou volgens lekker Daniel Richtman draaien om niemand minder dan de bloedirritante Jar Jar Binks.

Jar Jar Binks
Het personage debuteerde in de film The Phantom Menace en werd gespeeld door Ahmed Best. Die dacht de rol van zijn leven te hebben, maar zag zijn hele filmcarrière brandend ten onder gaan nadat hij te zien was als de Gungan.

"Ik hoor dat Jar Jar terugkeert voor een Star Wars-serie en misschien zelfs meer dan eens, zodat het personage een redemption arc kan doormaken" schrijft Richtman op zijn Patreon-account.

Of het klopt is maar de vraag, maar wie weet kan Jar Jar een rol krijgen in de serie die gemaakt wordt rond Obi-Wan Kenobi.

Lees ook: 'Star Wars'-fans zijn nu flink boos op Disney+ wegens 'herstellen' grove fout?

Lees ook: Zeer verassende wending in 'The Mandalorian'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verwacht flink gewelddadige personages in 'The Witcher'-serie 'Blood Origin'
Series / Nieuws

Verwacht flink gewelddadige personages in 'The Witcher'-serie 'Blood Origin'

Meer details over nieuwe personages in de The Witcher prequelserie Blood Origin.

Eind 2019 verscheen op Netflix de fantasyserie The Witcher en ondertussen werkt de streamingdienst aan een compleet universum rondom het personage Geralt van Rivia van Henry Cavill. Zo moet er ook de prequelserie The Witcher: Blood Origin verschijnen.

The Witcher: Blood Origin wordt een eenmalig seizoen en speelt zich 1200 jaar af voor de gebeurtenissen in The Witcher. Er wordt gekeken naar de oorsprong van de Witchers. Nu zijn er details over twee nieuwe personages.

Character Z en Character G
De nieuwe personages gaan uiteraard geen Character Z en Character G heten, maar de castingcalls hebben wel details over deze nieuwe figuren.

- Character Z (vrouw, 20-45 jaar): Een mystiek en aards personage. Het is een ongelooflijk krachtige vrouw die onderdeel wordt van een bonte groep op zoek naar wraak.

- Character G (vrouw, 20-45 jaar): Een briljant scherpzinnige huurmoordenaar met beperkte lengte. Dit personage is een echte wildcard, niet bang voor een bloedbad, geweld en chaos. Ze geniet er zelfs van.




Lees ook: Deze mythische wezens worden gezocht voor 'The Witcher' prequelserie 'Blood Origin'

Lees ook: Netflix-team start met 'The Witcher: Blood Origins'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter'-revival vindt mogelijk een nieuwe hoofdrolspeler
Series / Nieuws

'Dexter'-revival vindt mogelijk een nieuwe hoofdrolspeler

Het gerucht gaat dat John Cusack naast Michael C. Hall een hoofdrol krijgt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gerucht gaat dat acteur John Cusack getekend heeft voor een rol in het negende seizoen van Dexter. Hij zou dan de tweede acteur zijn die getekend heeft voor een rol naast Michael C. Hall.

De serie Dexter begon in 2006 en werd snel een van de bekendste shows van Showtime. Maar het achtste seizoen werd het laatste en was onder fans behoorlijk gehaat. Dexter, noch de andere personages, kregen een bevredigend einde.

Nieuwe finale
In oktober onthulde Showtime dat er begonnen wordt met een negende seizoen. Dat wordt een korter seizoen, dat ditmaal een echt einde naar de serie moet brengen. In het seizoen zien we dat Dexter "nu onder een andere naam in een wereld ver van Miami woont".

Toen was Michael C. Hall de enige persoon die getekend had en nu stelt The Illuminerdi dat ook Cusack mogelijk tekent voor de serie. Hij zou Kurt spelen, een trucker die in een Noordoost-Amerikaans stadje woont, en daar een toonaangevend figuur wordt. Hij ruimt de "rommel" van zoon Matt op met zijn rijkdom.

Wellicht dat we dan te zien krijgen hoe Dexter die rommel op zijn eigen manier weer opruimt.

Lees ook: Nieuw seizoen van je favoriete seriemoordenaar 'Dexter' lijkt er snel te komen

Lees ook: Eerste plotdetails 'Dexter'-revival onthuld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto van 'Supernatural'-acteur Jared Padalecki als Walker, Texas Ranger!
Series / Foto's

Foto van 'Supernatural'-acteur Jared Padalecki als Walker, Texas Ranger!

In 2021 verschijnt er met Jared Padalecki (Supernatural) een nieuwe Walker, Texas Ranger serie.

De serie Walker, Texas Ranger met Chuck Norris kreeg toch een flink aantal seizoenen en was geliefd onder menig kijker. Volgend jaar keert de serie terug. Uiteraard speelt een andere acteur de rol van het titelpersonage.

Het is namelijk Jared Padalecki, bekend van zijn rol als Sam Winchester in de bovennatuurlijke successerie Supernatural, die in Walker het personage Cordell Walker gaat spelen. Nu is er een setfoto opgedoken waarop we hem zien als de nieuwe Walker.

Eerste foto nieuwe Walker
Het is Deke Anderson die we naast Padalecki in Walker-kostuum zien. Ook Anderson zou een aandeel hebben in de serie, zij het een gastrol. De foto dook voor het eerst op Andersons IMDb-pagina. Walker debuteert op 21 januari 2021 op de Amerikaanse zender The CW.



In de reboot is de nieuwe Walker een weduwnaar en vader van twee kinderen met zijn eigen morele code. Hij keert terug naar Austin nadat hij twee jaar undercover is geweest, om vervolgens te ontdekken dat er ook thuis werk aan de winkel is.

Hij probeert opnieuw contact te maken met zijn kinderen, conflicten met zijn familie weg te poetsen en onverwachte raakvlakken te vinden met zijn vriendin. Maar hij wordt ook steeds achterdochtiger over de omstandigheden rond de dood van zijn vrouw.

Lees ook: Eerste teaser voor nieuwe 'Walker, Texas Ranger' met 'Supernatural'-ster

Lees ook: Nieuwe 'Walker, Texas Ranger' met 'Supernatural'-ster komt eraan!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto: Amber Heard als maagd in Stephen King-serie 'The Stand'
Series / Foto's

Foto: Amber Heard als maagd in Stephen King-serie 'The Stand'

De actrice speelt een rol in de serie The Stand die deze maand start.

Over ruim een week dan start de Stephen King-serie The Stand op de Amerikaanse streamingdienst CBS All Access. In de serie gebaseerd op het gelijknamige boek zijn er rollen voor heel wat bekende namen, ook Amber Heard.

De actrice die op dit moment vaker in combinatie met Johnny Depp in het nieuws komt speelt in The Stand de rol van het personage Nadine Cross, één van de hoofdpersonages. In het boek is de voormalig lerares altijd een maagd gebleven omdat ze voelde dat ze ergens voor voorbestemd is.

Foto: Amber Heard als maagd Nadine Cross
Maar Cross wordt ook aangetrokken tot het kwaad en is daarmee een doelwit van de slechterik, Randall Flagg, a.k.a. de Dark Man gespeeld door Alexander Skarsgård. Amber Heard deelde onderstaande foto via Instagram.

Bekijk op instagram

Andere rollen zijn voor onder meer James Marsden als Stu Redman, Whoopi Goldberg als Mother Abagail, Odessa Young als Frannie Goldsmith, Greg Kinnear als Glen Bateman, Heather Graham als Rita Blakemoor, Katherine McNamara als Julie Lawry en Ezra Miller als Trashcan Man. Het is niet zeker of een streamingdienst als Netflix of Amazon de serie in Nederland uit gaat zenden.

Lees ook: Confronterende ontmoeting op poster Stephen King-serie 'The Stand'

Lees ook: Ezra Miller is een vuilnisbakman in Stephen King-serie 'The Stand'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende crossover in 'Star Trek: Discovery' seizoen 3
Series / Nieuws

Opvallende crossover in 'Star Trek: Discovery' seizoen 3

Star Trek: Discovery bevat een wel heel interessant moment in de aankomende nieuwe aflevering.

Star Trek krijgt een vrij bizarre crossover in het derde seizoen van Star Trek: Discovery. Die heeft te maken met de twee universa die bestaan in de franchise.

In 2009 kwam de eerste reboot-film in de franchise uit in de bioscopen. Het was een nieuw universum, dat ontstond nadat het Romulan-schip Narada terug in de tijd reisde. Nu blijkt er iemand een crossover gemaakt te hebben naar dat andere universum.

Kelvin-crossover
Kovich laat in de nieuwe aflevering een virtuele rendering van Yor zien, een individu dat een Starfleet-uniform uit de Next Generation-jaren draagt.

Yor was uniek omdat hij een "tijdsoldaat" was, die vooruit in de tijd reisde naar 2379. Wat hem zo uniek maakt is dat hij ook reisde vanuit een andere dimensie, precies de dimensie die ontstond door de Kelvin-films.

Kovich laat niet weten hoe of waarom Yor sprong tussen universa. Maar hij is wel de enige persoon die dit gedaan heeft naast Philippa Georgiou.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix legt kritiek Britse regering op 'The Crown' naast zich neer
Series / Nieuws

Netflix legt kritiek Britse regering op 'The Crown' naast zich neer

Netflix laat weten dat het niet gaat doen wat zelfs door een Britse minister gevraagd is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De afgelopen paar weken was er verrassend veel kritiek op Netflix-serie The Crown. Het ging zelfs zo ver dat de Britse minister van kunst besloot een brief naar het bedrijf te sturen.

De crux is hoe er gereageerd wordt op de relatie tussen Prince Charles en Princess Diana in de serie. Om die reden zijn er heel wat verschillende partijen die denken dat er iets gedaan moet worden door Netflix. Het bedrijf zou een waarschuwing moeten toevoegen vinden de critici. Maar dat lijkt niet te gaan gebeuren.

Afgewezen verzoek
"We hebben The Crown altijd als een dramaserie gepresenteerd en hebben er veel vertrouwen in dat onze leden begrijpen dat het fictie is, in de breedste zin gebaseerd op historische gebeurtenissen", aldus het bedrijf tegenover Deadline. "Om die reden hebben we niet de intentie, en zien we de noodzaak niet, om een disclaimer toe te voegen."

De Britse minister vreesde juist dat fans het niet door hebben en wilde om die reden maar al te graag een disclaimer zien. "Ik ben bang dat niet iedereen het door heeft", vertelde hij toen.

Maar dat gaat dus niet gebeuren. De serie krijgt overigens nog twee seizoenen op Netflix.

Lees ook: Hoofdrolspeelster 'The Crown' is het eens met harde kritiek op de serie

Lees ook: Camilla en Charles krijgen online veel kritiek sinds 'The Crown'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer bekende gezichten keren terug in Marvel-serie 'Hawkeye'
Series / Nieuws

Meer bekende gezichten keren terug in Marvel-serie 'Hawkeye'

'Hawkeye' krijgt volgend jaar eindelijk zijn eigen serie en wordt omringd door een hoop nieuwe gezichten. Maar ook oudgedienden!

Op nieuwe setfoto's van Hawkeye is te zien dat ook Clint Bartons familie zal terugkeren. Het is weliswaar de eerste keer dat Hawkeye (Jeremy Renner) de hoofdrol krijgt in een eigen project, maar door de jaren heen hebben we al heel wat geleerd over zijn achtergrond. Belangrijkste was ongetwijfeld de onthulling in Avengers: Age of Ultron dat hij in het geheim een gezin heeft: zijn vrouw Laure (Linda Cardellini), twee kinderen, en een derde op komst.

Familie is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van Hawkeye's verhaal: na het gevecht met Ultron en de gebeurtenissen in Captain America: Civil War sloot hij een deal met de overheid om zijn pijl en boog aan de wilgen te hangen.

Het begin van Avengers: Endgame veranderde dit echter; toen Clints volledige familie verdween door Thanos, draaide hij (tijdelijk) door en was hij uit op wraak als Ronin. Uiteindelijk werd hij herenigd met zijn familie, maar of we hen ook zouden gaan zien in Hawkeye was tot dusver onbekend.

Hawkeye staat er niet alleen voor
Op de setfoto's, die je hieronder kunt bekijken, zien we dezelfde jonge acteurs die Clints kinderen speelden in de eerder genoemde films. Zijn oudste zoon Cooper (Ben Sakamoto), dochter Lila (Ava Russo) en jongste zoon Nathaniel (Cade Woodward).

Hawkeye zal ergens in 2021 te streamen zijn via Disney+.







Lees ook: Belangrijke Avenger in Marvel-serie 'Hawkeye' van Disney+

Lees ook: Hailee Steinfeld (Bumblebee) bevestigt eindelijk rol in Marvel-serie 'Hawkeye'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaat deze Jedi-master Grogu trainen in 'The Mandalorian'?
Series / Foto's

Gaat deze Jedi-master Grogu trainen in 'The Mandalorian'?

Hoe gaaf zou het zijn als we dit Star Wars-personage opnieuw zouden zien?

In de meest recente aflevering van The Mandalorian zagen we hoe Baby Yoda/Grogu contact legde met een Jedi. De hamvraag is nu welke Jedi dit zal zijn! Fan spdrmnkyxxiii denkt aan Mace Windu als een mogelijke kandidaat, en maakte een prachtige poster voor het geval hij het echt blijkt te zijn.

In aflevering 3 van seizoen 2 werd Mando door Bo Katan verwezen naar Jedi Ahsoka Tano om Grogu bij haar onder te brengen. Tano detecteerde echter teveel angst en verbondenheid in Grogu om hem te trainen. Daarom stuurde ze Mando en Grogu naar de Jeditempel op Tython, waar via een baken contact gelegd kon worden met andere Jedi. Wie degene is die Grogu uiteindelijk onder zijn hoede zal nemen is nu gissen: er wordt gesproken van iedereen van Luke Skywalker tot Mace Windu. En hoewel we Windu (30 jaar eerder in de Star Wars-tijdlijn) van grote hoogte zagen vallen in Revenge of the Sith, is de Jedi-master nooit daadwerkelijk dood gezien.

Gaat het gebeuren?
Het is inmiddels alweer 15 jaar geleden dat we Samuel L. Jackson voor het laatst als Mace Windu zagen, maar de acteur heeft altijd gezegd dat hij het personage zou willen zien terugkeren. Gezien wat er allemaal al is gebeurd in 1,5 seizoen van #TheMandalorian, zouden wij er niet verbaasd van opkijken.



Lees ook: Opnieuw onbedoelde fout in 'The Mandalorian'

Lees ook: Vreemde onderdelen verwerkt in pak 'The Mandalorian'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars: The High Republic' wordt een nieuwe serie op Disney+?
Series / Nieuws

'Star Wars: The High Republic' wordt een nieuwe serie op Disney+?

Star Wars: The High Republic zou zomaar eens te zien kunnen zijn als serie op Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu de Skywalker Saga afgerond is, kijkt Lucasfilm naar een heel nieuw tijdperk in de Star Wars-franchise. Dat heet The High Republic, waar een reeks boeken en comics diep op in zal gaan.

Vandaag horen we echter dat het niet bij boeken en comics gaat blijven. Sterker nog, Cinelinx stelt dat er een heel nieuwe animatieserie ontwikkeld wordt door Lucasfilm om uit te brengen op Disney+.

Niet de enige
Er zijn meer animatieseries in de maak. Zo werkt Kathleen Kennedy, hoofd van Lucasfilm, op dit moment aan een serie rond The Bad Batch. Daarnaast zou ze dus ook werken aan een animatieserie die zich afspeelt in deze heel nieuwe tijd.

The High Republic speelt zich ruwweg tweehonderd jaar voor de Skywalker Saga af. De Jedi verkennen grote delen van het universum en hebben daarvoor een basis opgericht ver van de gewone beschaving.

Maar een ongeluk in hyperspace zorgt ervoor dat het helemaal mis gaat en iedereen op elk moment het onbedoelde slachtoffer kan worden. Tegelijk staan er nieuwe vijanden op in het sterrenstelsel.

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' teaset vreselijk lot voor Grogu

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian' onthult supergevaarlijke Dark Troopers
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.