Foto: Amber Heard als maagd in Stephen King-serie 'The Stand'

Foto: Amber Heard in Stephen King-serie The Stand

De actrice speelt een rol in de serie The Stand die deze maand start.

Bram de Groot, 07-12-2020 12:43

Over ruim een week dan start de Stephen King-serie The Stand op de Amerikaanse streamingdienst CBS All Access. In de serie gebaseerd op het gelijknamige boek zijn er rollen voor heel wat bekende namen, ook Amber Heard.
De actrice die op dit moment vaker in combinatie met Johnny Depp in het nieuws komt speelt in The Stand de rol van het personage Nadine Cross, één van de hoofdpersonages. In het boek is de voormalig lerares altijd een maagd gebleven omdat ze voelde dat ze ergens voor voorbestemd is.

Foto: Amber Heard als maagd Nadine Cross
Maar Cross wordt ook aangetrokken tot het kwaad en is daarmee een doelwit van de slechterik, Randall Flagg, a.k.a. de Dark Man gespeeld door Alexander Skarsgård. Amber Heard deelde onderstaande foto via Instagram.


Andere rollen zijn voor onder meer James Marsden als Stu Redman, Whoopi Goldberg als Mother Abagail, Odessa Young als Frannie Goldsmith, Greg Kinnear als Glen Bateman, Heather Graham als Rita Blakemoor, Katherine McNamara als Julie Lawry en Ezra Miller als Trashcan Man. Het is niet zeker of een streamingdienst als Netflix of Amazon de serie in Nederland uit gaat zenden.

Lees ook: Confronterende ontmoeting op poster Stephen King-serie 'The Stand'

Lees ook: Ezra Miller is een vuilnisbakman in Stephen King-serie 'The Stand'

Bron: Amber Heard

Lees meer over: The Stand, Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgard, Owen Teague, CBS, Amber Heard

Populair nieuws