Vertrekt 'Doctor Who'-ster Jodie Whittaker vanwege de tegenvallende kijkcijfers?

Vertrekt 'Doctor Who'-ster Jodie Whittaker?

Jodie Whittaker is sinds 2018 te zien als Doctor Who, maar die tijd zou mogelijk nu al eindigen.

Jim Pedd, 8 december 2020 om 15:08

Jodie Whittakers werk als dertiende Doctor komt mogelijk snel tot een einde. Ze is sinds 2018 te zien in Doctor Who van de BBC, maar nu horen we dat ze mogelijk gaat stoppen.
De afgelopen twee jaar vallen de kijkcijfers van Doctor Who behoorlijk tegen. De vraag van velen is dan ook in eerste instantie of Whittaker wel mag blijven en of de BBC showrunner Chris Chibnall uiteindelijk wil dumpen.

Stoppen met de serie
De tegenvallende kijkcijfers zouden leiden tot een vertrek van Jodie Whittaker. Dat stelt althans een YouTuber die soms goed zit met dit soort geruchten op haar videokanaal.

"Ik hoor dat de agent van Jodie Whittaker heeft staan schreeuwen tegen haar. Ze moet stoppen met de serie. Ze moet stoppen omdat haar agent kijkt naar de realiteit, niet naar de fantasie. En de realiteit is dat de kijkcijfers enorm tegenvallen," aldus Tzvi Lebetkin.

"Het is een ongelooflijk succesvolle serie geweest, die zijn grootste successen achter de rug heeft. Maar het is ook een serie die gaat richting een van zijn minst succesvolle periodes, en zij is daar het publieke gezicht van."

De vraag is natuurlijk of het wel klopt, maar dat gaat de tijd ons leren.

Lees ook: 'Doctor Who'-ster moest enorm huilen van dit nieuws

Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'Doctor Who'

Bron: boundingintocomics

Lees meer over: Doctor Who, BBC, Jodie Whittaker, Chris Chibnall

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws