search
Nieuw op Netflix: de komische serie 'Mr. Iglesias' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: de komische serie 'Mr. Iglesias' seizoen 3

Het derde seizoen van de serie 'Mr. Iglesias' is vanaf vandaag te bekijken op streamingdienst Netflix...

Goed nieuws voor fans van de komische serie Mr. Iglesias! Het derde seizoen van deze serie is vanaf vandaag op streamingdienst Netflix te bekijken!

In het jaar 2019 vond de première plaats van het eerste seizoen van Mr. Iglesias. Eerder dit jaar verscheen alvast het tweede seizoen en nu zijn we alweer toe aan het derde deel van de reeks. De seizoenen volgen elkaar dus in een behoorlijk snel tempo op!

Leraar
Ook in het derde seizoen volgen we uiteraard nog altijd het doen en laten van de middelbare schoolleraar Mr. Igleasias. Het is zijn taak om les te geven aan hoogbegaafde studenten. Daarnaast is het ook zijn taak om er voor te zorgen dat de assistent-directeur deze leerlingen niet pest. Hoe hij het er in het derde seizoen vanaf zal brengen kan je dus vanaf vandaag ontdekken.

Heb jij nog nooit eerder iets van deze serie gezien? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer om er alvast een voorsmaakje van te krijgen. Wil je meteen het volledige derde seizoen gaan kijken? Dan kan dat dus ook vanaf nu op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen