Javicia Leslie laat zien hoe geweldig ze het pak van 'Batwoman' vindt.

Nieuwe 'Batwoman'-actrice toont haar kostuum

Actrice Javicia Leslie laat zien hoe geweldig ze het pak van Batwoman vindt.

Zilko Tarici, 8 december 2020 om 22:05

In een korte nieuwe setvideo van Batwoman seizoen 2[/i] krijgen we het kostuum van Javicia Leslie, die de rol van Ryan Wilder speelt, tot in detail te zien.
Leslie neemt de rol over van Ruby Rose, die de serie eerder dit jaar verliet. De verdwijning van Rose's Kate Kane zal een van de centrale mysteries zijn van seizoen 2.


Leslie had eerder al duidelijk gemaakt dat haar Ryan een heel ander type held wordt. In het begin van het nieuwe seizoen zien we eerst hoe ze Kate's oude pak aantrekt, maar uiteindelijk krijgt ze haar eigen kostuum.

Ryans kostuum heeft meer rode tinten dan die van Kate, waaronder haar riem en armbeschermers. Ook heeft ze kortere laarzen en een krullende pruik met rode accenten.

Een nieuwe insteek
De wijzigingen aan het kostuum hebben deels te maken met het feit dat deze Batwoman Afro-Amerikaans is. In de video, die gepost werd via het Twitter-account van Geeks of Color, legt Leslie uit waarom ze het kostuum zo tof vindt en hoe het haar fysieke voorkomen accentueert. Je kunt de video hieronder bekijken.Lees ook: 'Batwoman' seizoen 2 kijkt naar de verdwijning van Kate Kane

Lees ook: Veelbelovende eerste trailer 'Batwoman'-serie

Bron: Geek of Color

Lees meer over: Batman, The CW, Javicia Leslie, Ruby Rose, DC

Populair nieuws