Toffe trailer 'Cobra Kai' seizoen 3 vanaf januari te zien op Netflix

Onwaarschijnlijk goede trailer Cobra Kai seizoen 3

Netflix legt de lat heerlijk hoog met de eerste beelden van het derde seizoen van Cobra Kai.

Jim Pedd, 10 december 2020 om 11:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De spanningen zijn groot in de trailer voor het derde seizoen van de serie Cobra Kai. In de trailer zien we dat het derde seizoen heel anders wordt dan eerdere seizoenen.
Onderstaande trailer laat je heel wat gevechten zien die op straat uitgevochten zullen worden. Ook zie je trainingmontages en natuurlijk wat onverwachte bondgenootschappen. Die laatsten maken van dit nieuwe seizoen natuurlijk iets heel interessants.


Het nieuwe seizoen van de serie zal op 8 januari 2021 op Netflix debuteren. Dat nadat de eerste twee seizoenen te zien waren op YouTube Red. Het derde seizoen zet de strijd tussen Johnny Lawrence, Daniel LaRusso en John Kreese voort.

Vanaf hier volgen spoilers voor het tweede seizoen.

De serie heeft nog heel wat verhaallijnen af te ronden. Het vorige seizoen eindigde ermee dat er een groot gevecht uitbrak tussen de Cobra Kai en Miyagi-Do dojo's. Dat leidde ertoe dat Robby, de zoon van Johnny, de voornaamste pupil van zijn pa - Miguel - van een trap sloeg, waardoor hij in het ziekenhuis terecht kwam.

Daar zal voor een groot deel in dit nieuwe seizoen naar gekeken worden. Maar ook zullen we iets zien van een samenwerking tussen Johnny en Daniel.


Lees ook: Eerste trailer voor Netflix-hit 'Cobra Kai' teaset episch seizoen

Lees ook: Netflix-serie 'Cobra Kai' onthult eerste beelden derde seizoen

Lees meer over: Cobra Kai, Karate Kid, Netflix, Trailer

Populair nieuws