search
Kevin Hart en Wesley Snipes zijn broers in Netflix-serie 'True Story'
Series / Nieuws

Kevin Hart en Wesley Snipes zijn broers in Netflix-serie 'True Story'

Hart speelt in de gelimiteerde dramaserie een 'versie van zichzelf'.

Komiek Kevin Hart (Jumanji: Welcome to the Jungle, Ride Along) en Wesley Snipes (Blade, Demolition Man) zullen de hoofdrollen spelen in de nieuwe miniserie True Story van Netflix. Volgens Deadline spelen ze broers in de serie, die wordt geschreven en geproduceerd door Eric Newman (Narcos: Mexico).

Hart zal een 'versie van zichzelf' spelen in het verhaal, dat gaat over zijn personage Kid en Kids oudere broer Carlton (Snipes). Kid is op tour als komiek, maar op een avond in Philadelphia dreigt een gemiste afspraak met zijn broer zijn leven voor altijd te veranderen.

Hart heeft er zin in
Hart zal de achtdelige serie produceren en heeft er heel veel zin in:

"Ik heb nog nooit zoveel zin gehad in een project om in te acteren. Ik ben altijd een enorme fan geweest van Wesley Snipes, dus het is een droom die uitkomt om met hem te werken. Om deze serie dan ook nog samen met Eric Newman te mogen produceren is onwerkelijk. Ik denk niet dat mensen klaar zullen zijn voor deze serie."

De regie van de eerste vier afleveringen van True Story is in handen van Stephen Williams (Watchmen, Lost). Hanelle Culpepper (Star Trek: Picard, Kung Fu) regisseert de laatste vier afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen