search
'Twin Peaks' keert in 2016 terug!
Series / Nieuws

'Twin Peaks' keert in 2016 terug!

Bedenkers David Lynch en Mark Frost gaan eindelijk voor wat antwoorden zorgen.



Showtime en David Lynch hebben middels bovenstaande video en een persbericht een bijzondere aankondiging gedaan. De hitserie Twin Peaks, die in 1990 en 1991 op televisie te zien was, keert terug als miniserie. Naast Lynch keert ook de andere bedenker van de serie, Mark Frost, terug. Alle afleveringen worden geregisseerd door Lynch.

De productie van de serie gaat in 2015 van start en de afleveringen moeten in 2016 op televisie te zien zijn. Dan viert de serie zijn vijfentwintigste verjaardag. De vernieuwde Twin Peaks speelt zich af in het heden en zet het verhaal van de oorspronkelijke serie voort. Het is de bedoeling dat fans eindelijk antwoorden krijgen op de grote vragen waar ze al die jaren mee zijn blijven zitten.

David Nevins, voorzitter van Showtime vertelde over de aankondiging: "Wat kan ik nog meer zeggen "“ Twin Peaks met David Lynch en Mark Frost op Showtime in 2016! Om Agent Cooper te citeren: 'Ik heb geen idee waar dit ons heen leidt, maar mijn gevoel zegt dat het een wonderbaarlijke en vreemde plek wordt.'" Lynch en Frost voegden daar het volgende aan toe: "De mysterieuze en speciale wereld van Twink Peaks trekt ons terug. We zijn erg enthousiast. Moge het bos met je zijn."

Twin Peaks staat bekend als een van de meest invloedrijke series ooit. Centraal staan de inwoners van een klein stadje, die sprakeloos achterblijven als de homecoming queen, Laura Palmer, vermoord wordt. De sheriff van de stad krijgt bij zijn onderzoek hulp van FBI-agent Dale Cooper, die langzaam maar zeker de geheimen van de stad weet te ontrafelen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen