search

Ons nieuws van dinsdag 7 oktober 2014

20th Century Fox werkt aan tv-serie 'X-Men'
Series / Nieuws

20th Century Fox werkt aan tv-serie 'X-Men'

Ook onze favoriete mutanten krijgen hun eigen serie.

20th Century Fox werkt volgens de website Bleeding Cool, die onlangs als eerste onthulde dat er een tv-serie rond Supergirl in de maak is, aan een tv-serie welke zich afspeelt in het X-men universum. Ondanks dat dit bericht nog bevestigd moet worden, klinkt het aannemelijk. Fox wil namelijk zijn eigen X-Men Cinematic Universe, te vergelijken met Marvel Studios' MCU.

Fox zendt op dit moment het succesvolle Gotham uit en waarschijnlijk is dit voor de tv-bazen van Fox een extra impuls om mee te gaan in de ideeën van een X-Men tv-serie. De grote man achter de uitvoering is waarschijnlijk schrijver/producent Simon Kinberg. Hij waakt op dit moment over Foxs superheldenfilms The Fantastic Four (2015), Deadpool (2016) en X-Men: Apocalypse (2016) en was onlangs een drijvende kracht achter het succesvolle X-Men: Days of Future Past (2014).

De kans is aanwezig dat X-Men: Days of Future Past-regisseur Bryan Singer zich met de tv-serie gaat bemoeien. Hij is geen onbekende in de tv-wereld, aangezien hij producent was van de tv-serie House M.D. en de pilot regisseert van de nieuwe tv-serie Battle Creek.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vermakelijke videoclip 'Better Call Saul: The Song'
Series / Video/clip/featurette

Vermakelijke videoclip 'Better Call Saul: The Song'

Met nieuwe beelden uit de Breaking Bad spin-off.



Hierboven kun je afstemmen op de videoclip "Better Call Saul: The Song" van zanger Junior Brown en met teksten van Breaking Bad-bedenkers/schrijvers Vince Gilligan en Peter Gould. Naar verwachting is dit het 'themalied' van de serie van AMC.

De tv-serie Better Call Saul is de spin-off van de geliefde serie Breaking Bad en volgt de avonturen van de dubieuze advocaat Saul Goodman (Bob Odenkirk). De serie start zo'n zes jaar voor de gebeurtenissen in Breaking Bad en naast Goodman zien we ook (Breaking Bad) personages als Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks), Chuck (Michael McKean), Kim (Rhea Seehorn), Hamlin (Patrick Fabian) en een andere advocaat, gespeeld door Michael Mando.

Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en gaat in februari 2015 draaien op AMC. Het tweede seizoen staat al in de stijgers en krijgt dertien afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Twin Peaks' keert in 2016 terug!
Series / Nieuws

'Twin Peaks' keert in 2016 terug!

Bedenkers David Lynch en Mark Frost gaan eindelijk voor wat antwoorden zorgen.



Showtime en David Lynch hebben middels bovenstaande video en een persbericht een bijzondere aankondiging gedaan. De hitserie Twin Peaks, die in 1990 en 1991 op televisie te zien was, keert terug als miniserie. Naast Lynch keert ook de andere bedenker van de serie, Mark Frost, terug. Alle afleveringen worden geregisseerd door Lynch.

De productie van de serie gaat in 2015 van start en de afleveringen moeten in 2016 op televisie te zien zijn. Dan viert de serie zijn vijfentwintigste verjaardag. De vernieuwde Twin Peaks speelt zich af in het heden en zet het verhaal van de oorspronkelijke serie voort. Het is de bedoeling dat fans eindelijk antwoorden krijgen op de grote vragen waar ze al die jaren mee zijn blijven zitten.

David Nevins, voorzitter van Showtime vertelde over de aankondiging: "Wat kan ik nog meer zeggen "“ Twin Peaks met David Lynch en Mark Frost op Showtime in 2016! Om Agent Cooper te citeren: 'Ik heb geen idee waar dit ons heen leidt, maar mijn gevoel zegt dat het een wonderbaarlijke en vreemde plek wordt.'" Lynch en Frost voegden daar het volgende aan toe: "De mysterieuze en speciale wereld van Twink Peaks trekt ons terug. We zijn erg enthousiast. Moge het bos met je zijn."

Twin Peaks staat bekend als een van de meest invloedrijke series ooit. Centraal staan de inwoners van een klein stadje, die sprakeloos achterblijven als de homecoming queen, Laura Palmer, vermoord wordt. De sheriff van de stad krijgt bij zijn onderzoek hulp van FBI-agent Dale Cooper, die langzaam maar zeker de geheimen van de stad weet te ontrafelen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Promo tweede seizoen 'Penny Dreadful'
Series / Trailer

Promo tweede seizoen 'Penny Dreadful'

De monsters keren terug.



Fans van Showtime's Penny Dreadful kunnen hun hart ophalen. De zender heeft alvast een promo vrijgegeven voor het onlangs aangekondigde tweede seizoen van de serie. Bovenstaande video laat niet bepaald veel weten over wat er komen gaat. We zien enkel wat beelden gemaakt in bloed en horen o.a. een voice-over van actrice en hoofdrolspeelster Eva Green.

Zij speelt in de serie de rol van spiritualist Vanessa Ives. Same met avonturier Sir Malcolm Murray (Timothy Dalton) en de Amerikaanse scherpschutter Ethan Chandler (Josh Hartnett) strijdt ze tegen een vampierdreiging. Tegelijk blijkt hun collega Victor Frankenstein (Harry Treadaway) een geheim te hebben dat schadelijk kan zijn voor hen allemaal.

Het tweede seizoen van Penny Dreadful is in 2015 op Showtime te zien. Verder valt het eerste seizoen in Nederland te bekijken via Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen