Er komen 6 nieuwe Star Wars-series op Disney+ (ook met Darth Vader)

Er komen 6 nieuwe Star Wars-series op Disney+!

Veel Star Wars op Disney+ komende jaren met Darth Vader, The Acolyte en Lando.

Bram de Groot, 11 december 2020 om 12:26

Tijdens Investor Day 2020 heeft Disney / Lucasfilm meerdere nieuwe Star Wars series aangekondigd. Hieronder een overzicht!
Star Wars: Andor
Dit is de serie die zich afspeelt voor de film Roque One en de avonturen laat zien van Cassian Andor, gespeeld door Diego Luna. In 2022 op Disney+.


Star Wars: The Acolyte
Deze series wordt gemaakt door Leslye Headland, bekend van Russian Doll. The Acolyte is een mysteriethriller die kijkers meeneemt naar een melkwegstelsel van duistere geheimen en opkomende duistere machten in de laatste dagen van het tijdperk van de High Republic.


Star Wars: Lando
We krijgen meer te zien uit de wereld in de film Solo met avonturen over Lando Calrissian van acteur Donald Glover. Dus toch!


Star Wars: Ahsoka
Rosario Dawson krijgt haar eigen serie rond het personage Ahsoka Tano dat al te zien was in The Mandalorian. De serie speelt zich af tijdens The Mandalorian.


Star Wars: Rangers of the New Republic
Dit is de tweede The Mandalorian spin-off en gaat over de Rangers van de New Republic. Iets dat de titel al zegt. De serie speelt zich af binnen de tijdlijn van The Mandalorian.


Star Wars: Obi-Wan Kenobi
Deze serie speelt zich 10 jaar na Revenge of the Sith af en we krijgen Hayden Christensen weer te zien als Darth Vader. Ewan McGregor is weer Obi-Wan!


Lees meer over: Star Wars, Andor, Lando, Rangers of the New Republic, Obi Wan Kenobi

Populair nieuws