Laatste kans: 'How I Met Your Mother' verdwijnt van Netflix

Netflix verwijdert 'How I Met Your Mother'

Ook deze populaire serie verdwijnt jammer genoeg uit het aanbod van Netflix...

Geoffrey Ketels, 11 december 2020 om 12:26

De serie How I Met Your Mother zal het jaar niet uitzingen op Netflix. De reeks verdwijnt namelijk uit het aanbod van de streamingdienst op 31 december.
Eén van de leukste series op Netflix komt op deze manier binnenkort te verdwijnen uit het aanbod van de streamingdienst. Heb je nog niet alle afleveringen van deze reeks gezien en wil je dat nog snel doen? Dan heb je daarvoor dus nog tijd op Netflix tot 31 december.

Ook andere titels verdwijnen
How I Met Your Mother is zeker niet de enige serie die aan het einde van de maand wordt geschrapt. Ook andere series zullen het jaar 2021 niet langer beginnen op Netflix. Het gaat hierbij onder meer om titels zoals bijvoorbeeld The Big Bang Theory evenals Gossip Girl.

Wanneer een streamingdienst titels toevoegt aan haar aanbod is dat steeds voor een beperkte periode. De titel kan immers slechts te bekijken zijn voor de looptijd van de overeenkomst. Loopt de overeenkomst af? Dan is de streamingdienst genoodzaakt om de serie uit het aanbod te schrappen. Dat is dus precies wat er nu is gebeurd met de aangehaalde titels in dit artikel.

Lees ook: Het verhaal achter meest legendarische zin 'How I Met Your Mother'!

Lees meer over: How I Met Your Mother, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: How I Met Your Mother

Populair nieuws