20th Century Fox werkt aan tv-serie 'X-Men'

20th Century Fox werkt aan tv-serie 'X-Men'

Ook onze favoriete mutanten krijgen hun eigen serie.

Bram de Groot, 7 oktober 2014 12:59

20th Century Fox werkt volgens de website Bleeding Cool, die onlangs als eerste onthulde dat er een tv-serie rond Supergirl in de maak is, aan een tv-serie welke zich afspeelt in het X-men universum. Ondanks dat dit bericht nog bevestigd moet worden, klinkt het aannemelijk. Fox wil namelijk zijn eigen X-Men Cinematic Universe, te vergelijken met Marvel Studios' MCU.
Fox zendt op dit moment het succesvolle Gotham uit en waarschijnlijk is dit voor de tv-bazen van Fox een extra impuls om mee te gaan in de ideeën van een X-Men tv-serie. De grote man achter de uitvoering is waarschijnlijk schrijver/producent Simon Kinberg. Hij waakt op dit moment over Foxs superheldenfilms The Fantastic Four (2015), Deadpool (2016) en X-Men: Apocalypse (2016) en was onlangs een drijvende kracht achter het succesvolle X-Men: Days of Future Past (2014).

De kans is aanwezig dat X-Men: Days of Future Past-regisseur Bryan Singer zich met de tv-serie gaat bemoeien. Hij is geen onbekende in de tv-wereld, aangezien hij producent was van de tv-serie House M.D. en de pilot regisseert van de nieuwe tv-serie Battle Creek.

Bron: Bleeding Cool

Lees meer over: xmen, tv serie, fox, marvel, films, Apocalypse, Days of Future Past, mutanten, bryan singer, simon Kinberg, franchise

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws