Zesde seizoen voor 'The Walking Dead'

'The Walking Dead' krijgt een zesde seizoen

AMC heeft - slechts enkele dagen voor de première van het nieuwe seizoen - het zesde seizoen aangekondigd.

Bram de Groot, 8 oktober 2014 08:00

Het lijkt erop dat Rick Grimes (Andrew Lincoln) en de nodige van zijn lotgenoten het vijfde seizoen van The Walking Dead gaan overleven. AMC heeft namelijk - slechts enkele dagen voor de première van het nieuwe seizoen - het zesde seizoen aangekondigd.
We bijzonder opgewonden over 12 oktober. Dan starten we met het delen van nieuwe afleveringen van The Walking Dead met de vele fans over de wereld," aldus AMC baas Charlie Collier. "We kunnen nu al bevestigen dat we een zesde seizoen hebben besteld van deze geweldige serie. Met dank aan Robert Kirkman, Scott Gimple, de fantastische uitvoerend producenten en het volledige team. Zij zijn degenen die de boeiende wereld en de rijke personages tot leven brengen. Er is nog veel meer 'Dead' onderweg dankzij hun indrukwekkende, collectieve inspanningen."

Scott M. Gimple keert terug als showrunner en de uitvoerend producenten zijn Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero en Tom Luse.

Naast het zesde seizoen werkt AMC ook aan een pilot voor een spin-off van The Walking Dead. Deze wordt gebaseerd op en nieuw verhaal en nieuwe personages van Robert Kirkman, de Amerikaanse comic-tekenaar.

Bron: AMC

Lees meer over: The Walking Dead, seizoen 6, rick grimes, carl, amc, episode, 2015, vervolg, amc, Charlie Collier, Robert Kirkman

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws