Abonnement op Disney+ wordt komend jaar duurder

Disney+ wordt komend jaar twee euro duurder

Disney+ brengt volgend jaar pas echt veel Originals, maar dat heeft een prijskaartje van 2 euro extra per maand

Jim Pedd, 12 december 2020 om 10:57

Disney+ wordt duurder. De streamingdienst wordt op 23 februari uitgebreid met Star. Die dienst biedt je heel wat extra content, maar is meteen twee euro duurder. Daarmee ga je straks 8,99 euro betalen per maand.
Disney hield gisteren de Investor Day 2020, en ging daarbij in op heel wat verschillend nieuws. We leerden onder meer dat de streamingdienst Disney+ nu al 86,8 miljoen betalende abonnees heeft. En dat er een forse uitbreiding komt.

Heel nieuw merk
Star is namelijk een nieuw merk dat wordt toegevoegd aan Disney+. De streamingdienst biedt je nu onder meer keuze uit Marvel, Star Wars, Pixar en National Geographic. Maar daar komt straks ook Star bij.

Dat is een content-toevoeging met de meer R-Rated content van 20th Century Fox, zoals de Alien-franchise maar ook bijvoorbeeld X-Men-film Logan.

Om de prijsverhoging te rechtvaardigen zet Disney+ meer bioscoopfilms direct online, maar komen er ook 10 Marvel-series, 10 Star Wars-series, 15 Disney/Pixar-series en 15 Disney en Pixar-films direct op de streamingdienst te staan.

Bron: CB

Lees meer over: Disney, Investor Day 2020, Marvel, Star Wars, Pixar, Star

Populair nieuws