search
Disney+ gaat volop de strijd aan met zijn concurrentie
Series / Nieuws

Disney+ gaat volop de strijd aan met zijn concurrentie

Een hoop nostalgie komt ons tegemoet in de komende jaren. 'Beauty and the Beast', 'Mighty Ducks', 'Turner & Hooch'.

Door al het geweld rondom de aangekondigde Star Wars- en Marvel-series op Disney+, zijn een aantal andere noemenswaardige projecten onderbelicht gebleven in de filmpers. Wij geven je echter een update over een aantal andere mooie series die naar de streamingdienst komen!

Ten eerste is aangekondigd dat Disney's live-action Beauty and the Beast een prequel-serie krijgt over de personages LeFou (Josh Gad) en Gaston (Luke Evans). De serie zal daarnaast een hoop nieuwe muziek bevatten van componist Alan Menken.

Dan is er The Might Ducks: Game Changers, een serie die het verhaal van de geliefde jeugdfilms voortzet. Emilio Estevez keert terug als Gordon Bombay en wordt vergezeld door Lauren Graham.

Maar dat is nog niet alles
Ook komen er serie-reboots van de film Turner and Hooch (met Josh Peck als vervanger van Tom Hanks) en een serie gebaseerd op de boeken over Percy Jackson.

Tot slot is er nog een nieuwe versie van Swiss Family Robinson van Battlestar Galactica-bedenker Ronald Moore en regisseur Jon Chu (Crazy Rich Asians.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen