search

Ons nieuws van maandag 14 december 2020

Slecht nieuws voor fans van razend populaire serie 'Sons of Anarchy'
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor fans van razend populaire serie 'Sons of Anarchy'

Wie de serie nog niet volledig heeft bekeken zal er snel bij moeten zijn...

Heb je nog niet de volledige serie van Sons of Anarchy bekeken op Netflix? Dan wordt het snel tijd om daar verandering in te brengen. De serie verdwijnt later deze maand namelijk van Netflix.

Sons of Anarchy is een televisieserie uit de Verenigde Staten die is gemaakt door Kurt Sutter en het verhaal vertelt over de motorclub Sons of Anarchy. De uitvalsbasis waar de serie zich in afspeelt is de fictieve plaats Charming in Californië.

In de serie wordt er niet alleen aandacht besteed aan het leven van de clubleden in het algemeen, maar meer in het bijzonder aan deze van Jax Teller. Hij is niet alleen de vicepresident van de club, maar tegelijkertijd ook de zoon van één van de oprichters.

Zeven seizoenen
Meteen bij de lancering van het eerste seizoen in september 2008 werd duidelijk dat ze kon rekenen op heel veel populariteit. Die populariteit bleef aanhouden waardoor er uiteindelijk in totaal zeven seizoenen verschenen. Het laatste seizoen werd gelanceerd op 9 september 2014 in de Verenigde Staten. De laatste aflevering werd uitgezonden op 9 december van dat jaar.

Heb je nog niet de volledige serie Sons of Anarchy bekeken en wil je daar nog graag verandering in brengen? Of wil je graag enkele afleveringen nog even terug bekijken? Dan heb je daarvoor nog tijd tot 31 december 2020. Dan verdwijnt de reeks namelijk definitief van Netflix!

Lees ook: 'Son of Anarchy' moet uit 4 series gaan bestaan!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onbekende Marvel-schurken in 'The Falcon and the Winter Soldier'
Series / Nieuws

Onbekende Marvel-schurken in 'The Falcon and the Winter Soldier'

De nieuwe trailer onthult aankomende Marvel-schurken in The Falcon and the Winter Soldier.

Als de Marvel-serie WandaVision geheel online staat op Disney+, dan kunnen we al bijna starten met The Falcon and the Winter Soldier. Daarin krijgen we meerdere nieuwe en onbekende schurken te zien.[/b]

De twee titelhelden moeten het in de serie onder meer opnemen tegen een groep gemaskerde schurken. Zij noemen zich de 'Flag Smashers'. En dit lijken personages te zijn die het niet zo hebben op helden als Captain America die vol trots de vlag van zijn natie draagt, ook letterlijk.

Vanaf 19 maart op Disney+
Uiteraard draait [i]The Falcon and the Winter Soldier over de heldenavonturen van Bucky Barnes / The Winter Soldier van Sebastian Stan en Sam Wilson / The Falcon van Anthony Mackie. Ook krijgen we Baron Zemo (Daniel Brühl), Sharon Carter (Emily VanCamp) en John Walker / U.S. Agent (Wyatt Russell) te zien, vanaf 19 maart op Disney+.



Lees ook: Is de nieuwe Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' al snel te zien op Disney+?
Lees ook: Thanos-slachtoffer terug in Marvel-serie van Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Stand' van Stephen King: top of flop?
Series / Nieuws

'The Stand' van Stephen King: top of flop?

The Stand is de nieuwste Stephen King-verfilming; doet die het goed of niet?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er komt weer een gloednieuwe Stephen King-serie aan: The Stand. Deze wordt gebaseerd op het magnum opus van King, een dik duizend pagina's tellend boek dat nu opnieuw verfilmd is.

CBS All Access brengt het Amerikaans publiek deze serie, en op een nader te bepalen moment is de beurt aan ons in Nederland. We zetten alvast de eerste recensies voor je op een rij:
Variety: "De geconflicteerde kwaliteit maakt het gevaar dat de gemeenschap die als de laatste 'stand' van de mensheid dienst doet, op opmerkelijke wijze teniet gedaan wordt. The Stand worstelt ermee zichzelf te onderscheiden, buiten de exceptionele castingkeuzes."
TV Guide: "Of deze adaptatie tot het einde blijft boeien, is maar de vraag, maar het beschikt over alle elementen om het voor elkaar te krijgen, waaronder een respect voor het materiaal dat het tegelijk ook durft te stroomlijnen waar nodig."
ComicBook.com: "The Stand is een verhaal over menselijkheid, waar een pandemie doorheen loopt, en zoals met de echte mensheid, zijn het de kleine imperfecties die het zo bekend, bewonderenswaardig en uiteindelijk zo mooi maken."
CBR: "Het is opmerkelijk droogjes, en ontbeert de angstaanjagende momenten waar Stephen King zo bekend om staat. En het vertelt een behoorlijk rechttoe, rechtaan verhaal op een trouwe, maar levenloze manier."


Lees ook: Ook Stephen King duikt op in duistere serie 'The Stand'

Lees ook: Zo zien de duistere Stephen King-personages er in 'The Stand' eruit
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizar: 'The Walking Dead' krijgt een komedie
Series / Nieuws

Bizar: 'The Walking Dead' krijgt een komedie

The Walking Dead-franchise gaat heel onverwachte richtingen in slaan de komende tijd.

The Walking Dead-franchise krijgt een toevoeging die je misschien niet direct zou verwachten. Er komt namelijk een komedieserie aan.

"We werken nu aan een Walking Dead-komedie," aldus franchisebaas Scott Gimple. "We gaan onze wereld niet belachelijk maken, maar het wordt wel een komische blik op de wereld."

Shortform of longform?
Het is nog niet bekend of het een shortform of longform serie wordt. We weten wel dat Scott Gimple al langer meer verschillend materiaal wil toevoegen aan de franchise. Hij zei in een verhaal afgelopen oktober in The Hollywood Reporter nog dat hij "meer verscheidenheid" wil realiseren in wat de franchise brengt.

Daarom ook een serie die bijvoorbeeld maar twee seizoenen telt, maar om diezelfde reden komen er ook series met maar een paar afleveringen.

Allemaal om de Walking Dead-franchise zo breed mogelijk te maken, en ervoor te zorgen dat die daadwerkelijk eeuwig door kan gaan.

Lees ook: 'The Walking Dead' brengt bekende dode personages terug

Lees ook: 'The Walking Dead' wordt afgerond maar begint ook weer!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste kans: ijzersterke serie 'Prison Break' gaat van Netflix verdwijnen
Series / Nieuws

Laatste kans: ijzersterke serie 'Prison Break' gaat van Netflix verdwijnen

De razend populaire serie verdwijnt later deze maand nog van Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De ooit zo populaire serie Prison Break verdwijnt deze maand nog van streamingdienst Netflix. Heb je dus nog niet alle afleveringen gezien? Dan zal je snel moeten zijn!

Prison Break vertelt het verhaal van Lincoln Burrows die onterecht wordt beticht van moord op de vicepresident van de Verenigde Staten. De straf daarvoor is de dood door executie.

Zijn broer Michael Scofield kan zich niet neerleggen bij de onterechte beslissing met betrekking tot zijn broer en doet er alles aan om hem te helpen ontsnappen uit de gevangenis. Uiteindelijk verschenen er in eerste instantie vier seizoenen gevolgd door de "afronding" van de serie genaamd The Final Break.

Vijfde seizoen
Ondanks het feit dat The Final Break aldus was verschenen in het jaar 2009 en dienst moest doen als einde van de reeks kwam er daar uiteindelijk toch nog verandering in. In augustus 2015 maakte Fox namelijk bekend dat er nog een vijfde seizoen zou verschijnen.

Dat vijfde seizoen kreeg de naam Prison Break: Sequel waarvan de eerste trailer op Youtube verscheen op 16 mei 2016. De finale aflevering van dat seizoen verscheen op Fox op 30 mei 2017. In december 2018 werd ook dat echte laatste seizoen op Netflix geplaatst.

Heb je nog niet alles van Prison Break gezien of wil je gewoon alle afleveringen nog eens herbekijken? Dan zal je er snel bij moeten zijn. Prison Break verdwijnt namelijk van Netflix op 31 december 2020.

Lees ook: Had je gehoopt op meer 'Prison Break'? Dan hebben we slecht nieuws voor je
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de 12 Marvel Studios-series van 2021 en 2022
Series / Nieuws

Dit zijn de 12 Marvel Studios-series van 2021 en 2022

Het MCU wordt in 2021 en 2022 flink uitgebreid en brengt heel wat materiaal.

Marvel Studios brengt in 2021 en 2022 in totaal twaalf series uit op Disney+. Uit een document op de investeerderswebsite van Disney staat wanneer de series allemaal uit zullen komen.

Marvel Studios komt komende maand voor het eerst met een televisieserie voor Disney+. Het gaat om WandaVision, een 'trippy' serie die het multiversum openscheurt. En vorige week werden nog een boel andere series onthuld.

De releasedata
We zetten vandaag alle releasedata voor je op een rij. WandaVision is vanaf 15 januari te zien op Disney. Op 19 maart volgt dan The Falcon and the Winter Soldier, gevolgd door Loki in mei en What If…? in juli. Dan is er nog Ms. Marvel dat in september te zien zal zijn en Hawkeye dat we met de feestdagen van 2021 zien.

Dan is er nog 2022 te gaan. Het lijkt erop dat She-Hulk in februari 2022 te zien is, gevolgd door Moon Knight in april 2022, Secret Invasion in juni 2022 en daarna is het aan Ironheart in augustus 2022. Daarop komt nog Armor Wars uit in oktober 2022. Tot slot hebben we nog een Guardians of the Galaxy Holiday Special voor de feestdagen.

Bereid je dus maar voor op een fantastische twee jaar!

Lees ook: Poster 'WandaVision' hint naar nieuw superheldenpakje Scarlet Witch

Lees ook: 6 gave posters Disney+ serie 'WandaVision'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' brengt zijn grootste schurk terug
Series / Nieuws

'The Walking Dead' brengt zijn grootste schurk terug

The Walking Dead brengt op nog niet bekende wijze zijn allergrootste schurk terug.

Fans van The Walking Dead zullen blij zijn met dit nieuws. Maker Scott Gimple belooft namelijk dat er een project "rond een van de grootste Walking Dead-schurken ooit" in de maak is.

Helaas is nog niet bekend welke schurk precies terugkeert, maar de selectie is breed. Rick Grimes heeft het de afgelopen jaren opgenomen tegen de Governor, Terminus-kannibaal Gareth, Negan en zijn Saviors en natuurlijk Alpha, Beta en de Whisperers. Allemaal gingen ze - op Negan na - dood.

Wie keert terug?
"We werken ergens aan met een van de grootste Walking Dead-schurken ooit, en het komt nu langzaam bij elkaar," aldus Gimple.

Wat dat wordt is niet zeker, maar fans gaan er al langer van uit en hopen al langer dat de Governor terugkeert. Hij terroriseerde de overlevenden toen ze in een gevangenis in Georgia verbleven. En hij doodde onder meer Merle Dixon, Hershel en zorgde dat Andrea om het leven kwam.

Acteur David Morrissey heeft al vaker laten weten graag terug te willen keren in de franchise. Alles is dus mogelijk.

Lees ook: 'The Walking Dead' brengt bekende dode personages terug

Lees ook: 'The Walking Dead' wordt afgerond maar begint ook weer!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ahsoka Tano verbreekt een 'Star Wars'-record
Series / Nieuws

Ahsoka Tano verbreekt een 'Star Wars'-record

Dat was tot nu toe in handen van Boba Fett, maar die schuiven we nu terzijde.

Lucasfilm heeft het nieuws bevestigd dat we allemaal natuurlijk al lang en breed hadden zien aankomen. Actrice Rosario Dawson mag straks de hoofdrol spelen in een eigen serie rond haar personage, Ahsoka Tano.

Die serie zal draaien om Ahsoka die het opneemt tegen Grand Admiral Thrawn. Dat leerden we namelijk al via de aflevering van The Mandalorian waarin Ashoka in live-action debuteerde.

Record gebroken
Als Ahsoka straks te zien is in haar eigen serie, dan breekt het personage een record van de franchise. Screen Rant legt het uit:

"Clone Wars was slechts het begin van de reis van Ahsoka. Ahsoka keerde later terug in de animatieserie Star Wars Rebels en kreeg daarna haar eigen boek, Ahsoka, in 2016. Ze is sindsdien in meerdere comics te zien geweest, Jedi of the Republic, Darth Vader: Dark Lord of the SIth, en videogames als Star Wars: Galaxy of Heroe sen Star Wars: Force Arena en wordt genoemd in Star Wars Battlefront II. Bovendien had ze een stemcameo in Star Wars: The Rise of Skywalker, waarmee ze haar sprong naar live-action films verzekerde."

Vanwege dat alles wist Ahsoka gelijk te staan met Boba Fett, en in alle vormen van het canon te figureren. Maar "dat ze nu een eigen televisieserie krijgt maakt dat ze het beter doet."

Lees ook: Megacrossover op komst tussen 'Star Wars'-series op Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster 'WandaVision' hint naar nieuw superheldenpakje Scarlet Witch
Series / Posters

Poster 'WandaVision' hint naar nieuw superheldenpakje Scarlet Witch

Scarlet Witch en Vision komen in januari naar Disney+ en Wanda krijgt een nieuw pakje.

Vanaf 15 januari worden de zes aflevering van WandaVision wekelijks op Disney+ gezet. Daarin zien we uiteraard meer over Scarlet Witch, de rol van actrice Elizabeth Olsen. Zij speelt het personage al sinds de cameo in Captain America: The Winter Soldier uit 2014.

In WandaVision zal Scarlet Witch ook echt Scarlet Witch worden en dat betekent dat ze over flink wat meer heksenkrachten gaat beschikken. En bij een nieuw avontuur hoort ook een nieuw kostuum.



Grote hint naar compleet nieuw pakje
De bovenstaande recente trailer gaf de fans al een uitgebreide blik op wat we in januari en feburari van 2021 te zien krijgen. De nieuwe poster voor WandaVision doet daar een schepje bovenop. Een van de televisies laat namelijk een deel van haar compleet nieuwe superheldenpakje zien. Check de poster hieronder.



Lees ook: Interessante poster voor geheimzinnige Marvel-serie 'WandaVision'
Lees ook: 6 gave posters Disney+ serie 'WandaVision'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Rowan Atkinson (Mr. Bean) maakt nieuwe serie voor Netflix
Series / Nieuws

Rowan Atkinson (Mr. Bean) maakt nieuwe serie voor Netflix

Een van de grootste Britse komieken sluit een deal met de streamingdienst.

Netflix heeft bekendgemaakt dat Rowan Atkinson (Mr Bean) de hoofdrol zal spelen in de nieuwe comedyserie Man vs. Bee.

Het is nog niet bekend wanneer de door Netflix ontwikkelde tiendelige serie verschijnt via de streamingdienst.


In Man vs. Bee zien we Atkinson als een man die tijdens het oppassen op een luxueuze woning een bittere strijd aangaat met een bij. De 65-jarige Britse acteur is tevens een van de bedenkers van de serie.

Netflix goes British
Man vs. Bee maakt onderdeel uit van een reeks nieuwe series die in het Verenigd Koninkrijk worden gemaakt door Netflix. Zo komt er bijvoorbeeld ook een voetbal-serie aan uit de koker van Sam Mendes (1917). Mendes regisseert en produceert.

In 2020 investeerde Netflix 1 miljard dollar (ongeveer 824 miljoen euro) in Britse producties. Dat is het dubbele van het bedrag dat de streamingdienst het jaar daarvoor in producties in het land stak.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Arriveert deze grote schurk in de Marvel-serie 'Loki'?
Series / Nieuws

Arriveert deze grote schurk in de Marvel-serie 'Loki'?

De trailer voor de Marvel-serie Loki kijkt te hinten naar de komst van Mephisto!

Veel fans verwachten dat de Marvel-serie Loki het moment is waarop de grote tijd reizende schurk Kang the Conqueror wordt geïntroduceerd. En dat is niet raar, want in de serie zien we hoe Loki (Tom Hiddleston) het universum doorreist en historische situaties naar zijn hand zet.

Nu melden verschillende fans dat we misschien (ook) zomaar Mephisto te zien kunnen krijgen. Mephisto wordt ook wel de Prince of Lies genoemd. Hij zou een mooie tegenstander zijn voor God of Mischief, de bijnaam van Loki.

Komt Mephisto naar het MCU
Comicbook.com zegt dat er kleine kans is dat de Marvel-duivel ook daadwerkelijk opduikt in Loki. In de onlangs verschenen beelden zat er namelijk een mogelijke verwijzing naar Mephisto. Er is namelijk demonisch glaswerk te zien in een shot van de trailer (1:57) en dat is uiteraard niet zonder reden.

Uiteraard kan het een snelle easter egg zijn. Loki debuteert over ongeveer een half jaar op Disney+. Voor die tijd hebben we WandaVision en [i]The Falcon and the Winter Soldier[i] al gezien.



Lees ook: Opvallende easter egg in trailer Marvel-serie 'Loki'
[b]Lees ook: [url2=https://www.serietotaal.nl/nieuws/13672/apple-heeft-blind-vertrouwen-in-loki-actrice-voor-nieuwe-psychologische-thriller-serie-surface]Apple heeft blind vertrouwen in
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'It's Always Sunny in Philadelphia'-serie breekt zijn eigen record
Series / Nieuws

'It's Always Sunny in Philadelphia'-serie breekt zijn eigen record

It's Always Sunny in Philadelphia krijgt nog eens drie (!) nieuwe seizoenen.

It's Always Sunny in Philadelphia krijgt er maar liefst drie seizoenen bij. FX laat de serie daarmee zijn eigen record als langst lopende live-action komedieserie ooit.

Die aankondiging werd door FX-baas John Landgraf gedaan tijdens de Investor Day van Disney. Eerder dit jaar brak de serie al zijn record door een vijftiende seizoen te krijgen, waarmee de serie het record van ABC-serie The Adventures of Ozzie and Harriet verbrak.

Always Sunny
De serie It's Always Sunny in Philadelphia ging in 2005 van start op FX. De komedie volgt een groep vrienden die de Irish pub Paddy's draaiende houdt in South Philadelphia.

Tijdens het negende seizoen switchte de serie van FX naar FXX, maar die zet maakte niet dat de loyale fans ermee stopten. Ze verhuisden dus mee.

Geinig is dat maker Rob McElhenney het nieuws vierde met de volgende opmerking: "Sunny was oorspronkelijk gepitcht als 36 seizoenen tellend verhaal. Zo blij dat we nu halverwege zijn."



Lees ook: 'It's Always Sunny In Philadelphia' krijgt recordbrekend 15e seizoen!

Lees ook: Seizoen 13 'It's Always Sunny in Philadelphia' jaar uitgesteld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Mandalorian'-ster Baby Yoda duikt op in 'The Simpsons'
Series / Nieuws

'Mandalorian'-ster Baby Yoda duikt op in 'The Simpsons'

Baby Yoda geldt als wellicht het populairste tv-personage van 2020. Een cameo in The Simpsons is dan ook dik verdiend!

Grogu, alias Baby Yoda, maakte tijdens Disney's Investor Day zijn opwachting in een kort filmpje van The Simpsons. Het is de eerste keer dat het populaire Star Wars-personage in animatievorm opduikt.

Ondanks dat onlangs werd onthuld dat zijn echte naam Grogu is, blijft de bijnaam Baby Yoda hangen bij het grote publiek. In het filmpje ontmoeten Homer Simpson en Baby Yoda elkaar. Dankzij Twitter-gebruiker 'azalben' hebben we enkele screenshots van de ontmoeting weten te bemachtigen.

We zien hoe Homer Baby Yoda en Maggie Simpson draagt in een rugzak. En hoewel dit niet per se betekent dat Baby Yoda ook echt in een Simpsons-aflevering zal opduiken, is het erg leuk om te zien hoe deze twee franchises elkaar treffen.

Bier als motivatie
In het filmpje spreekt Homer zich op serieuze toon uit over alle geweldige films en programma's die we kunnen verwachten op Disney+, maar laat daarna al snel weten dat hij dit enkel doet omdat hem bier is beloofd. Krijgt hij dat bier niet? Dan neemt hij Baby Yoda met zich mee!

Bekijk hieronder de screenshots van het korte Simpsons-filmpje.





Lees ook: Simpsons-fans opgelet! Disney+ komt met 'Simpsons Forever'

Lees ook: Schandaal rond 'The Simpsons' is eindelijk opgelost
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Matt Smith heeft zin wat 'draken te berijden' in 'Game of Thrones: House of the Dragon'
Series / Nieuws

Matt Smith heeft zin wat 'draken te berijden' in 'Game of Thrones: House of the Dragon'

Niet alleen Star Wars- en Marvel-fans hebben iets om naar uit te kijken, ook Game of Thrones-fans komen weer snel aan hun trekken!

Eerder deze week werd aangekondigd dat Matt Smith een van de hoofdrollen zal spelen in Game of Thrones-prequel House of the Dragon. De 10-delige serie is gebaseerd op George R.R. Martins boek Fire & Blood, dat de geschiedenis van House Targaryen vertelt.

In een recente Q&A tijdens GalaxyCon, werd Smith gevraagd naar de mogelijkheid dat zijn personages draken zal berijden in de prequel. Hoewel Smith dit niet definitief onthuld, lijkt de acteur meer te weten dan hij loslaat. De Emmy genomineerde acteur zei er het volgende over:

"Zonder al teveel los te laten... ik kijk ernaar uit om een aantal draken te berijden... als ik die kans krijg. Wie weet?"

Wie wordt de troonopvolger?
Smith heeft er hoe dan ook ontzettend veel zin in om onderdeel uit te maken van de wereld van Game of Thrones. De acteur uit Doctor Who en The Crown zal de rol spelen van prins Daemon Targaryen, de jongere broer van koning Viserys (Paddy Considine). Daemon is een vaardige strijder en is na Viserys de aangewezen opvolger van de Targaryen-troon. Andere aangekondigde castleden zijn Olivia Cooke (als Alicent Hightower, de dochter van de rechterhand van de koning) en Emma D'Arcy (als princess Rhaenyra Targaryen).

Het is nog onbekend wanneer we House of the Dragon precies kunnen verwachten op HBO Max.

Lees ook: 'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' vindt eindelijk zijn hoofdrolspeler

Lees ook: 'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' toont eerste concept draken
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto Clark en Lois Kent in hun gewone kloffie voor 'Superman & Lois' -serie
Series / Foto's

Eerste foto Clark en Lois Kent in hun gewone kloffie voor 'Superman & Lois' -serie

Vandaag laat The CW een blik zien op Lois en Clark Kent, die de hoofdrol hebben.

Eerder deze week heeft The CW de eerste blik op het kostuum van Superman in Superman & Lois vrijgegeven. Vandaag is er een iets 'saaier' beeld online verschenen van de serie van het Arrowverse.

We zien namelijk voor het eerst een blik op Clark en Lois Kent, in hun gewone kloffie. Op onderstaand beeld kan je derhalve Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch zien als de twee personages.



Superman & Lois
Hoechlin is sinds 2016 regelmatig te zien in het Arrowverse. In 2018 maakte Tulloch haar debuut als Lois Lane. In de crossover Crisis on Infinite Earths zagen we dat de twee een zoon hadden, Jonathan. Maar door de problemen in het multiversum veranderde hij in een tweeling: Jonathan en Jordan.

De twee weten niet dat hun vader de grootste superheld van de wereld is, maar zullen dat vermoedelijk wel gaan snappen in de serie.

Deze gaat op 23 februari van start op televisiezender The CW. Of de serie in Nederland te zien is, en waar, weten we nog niet.

Lees ook: Superman ziet er echt 'supergoed' uit op de eerste foto met zijn nieuwe kostuum

Lees ook: Zeer felle kritiek op 'Superman and Lois'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix hitserie 'Stranger Things' krijgt misschien een spin-off?
Series / Nieuws

Netflix hitserie 'Stranger Things' krijgt misschien een spin-off?

Stranger Things biedt natuurlijk wel genoeg ruimte voor een spin-off, maar of het klopt?

Netflix scoort elk seizoen weer ontzettend goed met Stranger Things. Het is een van de betere en meest bekeken televisieseries van de streamingdienst.

En dankzij de serie is actrice Millie Bobby Brown verworden tot een van de grootste sterren van haar leeftijd. Zo speelde ze de hoofdrol in Netflix-film Enola Holmes en speelt ze ook een rol in de Godzilla-films. Maar er zit meer aan te komen, gaat het gerucht.

Spin-off van Stranger Things?
Netflix zou volgens insider en lekker Daniel Richtman besloten hebben om een spin-off te maken rond Eleven. Het punt is namelijk dat Stranger Things hooguit vijf seizoenen zou krijgen.

Als dat klopt, dan kan het natuurlijk goed dat men op zoek is naar manieren om de franchise uit te breiden en erop voort te kunnen borduren.

Of het het nieuws klopt en Netflix inderdaad op zoek is naar een spin-off, is maar de vraag, maar het is in elk geval wel een interessant gerucht.

Lees ook: Hoofdrolspelers Netflix-serie 'Stranger Things' zijn best wel een stel nerds?

Lees ook: Speelt 'Stranger Things' seizoen 4 zich tijdens de feestdagen af?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Black Lightning' seizoen 4: Dit moet je weten!
Series / Featured

'Black Lightning' seizoen 4: Dit moet je weten!

Black Lightning krijgt nog maar 1 seizoen en dan is het verhaal van Jefferson Pierce al voorbij.

In januari 2018 lanceerde The CW Black Lightning. Die serie draaide om Jefferson Pierce die jarenlang actief was als misdaadbestrijder Black Lightning. Maar zijn mantel had hij aan de wilgen gehangen.

Althans, tot zijn dochters ontvoerd werden door een lokale bende. Daarop besloot hij om weer actief te worden en raakte hij al snel verzeild in een veel breder conflict. Jefferson Pierce ziet zijn contract bij The CW echter eindigen met het vierde seizoen. Vandaag vertellen we je alles wat je daarover moet weten.

Lees ook: Veel teleurstelling na stopzetten 'Black Lightning'-serie

Wie keren er terug?
We zeiden het al: Cress Williams keert weer terug als Jefferson Pierce, a.ka. Black Lightning. We verwachten ook dat China Anne McClain weer te zien is als Jennifer Pierce, a.k.a. Lightning. Ook gaan we weer uit van een rol voor Nafessa Williams als Anissa Pierce, a.k.a. Thunder en Christine Adams als Lynn Stewart.

We weten verder dat acteur Damon Gupton niet terugkeert als Bill Henderson. Verder is het even de vraag wie er allemaal nog meer te zien zijn, het vierde seizoen moet in elk geval heel wat losse verhaallijnen afronden.

Lees ook: Stekker uit superheldenserie 'Black Lightning'

Waar gaat het over?
In de vorige seizoensfinale onthulden Jefferson, Jennifer en Anissa Pierce het bestaan van de ASA. Die werd daarop ontbonden door het Amerikaanse Congres, dat het geld daarvoor ook verlegde naar een speciale school. Toch zal de crew door gaan.

In het nieuwe seizoen zien we in elk geval dat Tobias Whale weer bovenaan de onderwereld van Freeland staat. De kans is dus groot dat hij strijd met Lala en de uit de dood opgestane Lady Eve. Verder zien we nog een rol voor de schurkachtige Gravevigger.

Lees ook: Posters 'Black Lightning' tonen Lightning, Thunder en Painkiller

Wanneer te zien?
Het vierde seizoen is het laatste van de serie. We hebben ook al een releasedatum te horen gekregen van The CW: het is de bedoeling dat er op 8 februari begonnen wordt met nieuwe uitzendingen. Hoeveel afleveringen het vierde seizoen krijgt is trouwens nog niet helemaal zeker, maar we gaan uit van zestien.

Lees ook: Nieuw op Netflix: hitserie 'Black Lightning' seizoen 3
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Moana'-serie van Disney+ pas te zien in 2023
Series / Nieuws

'Moana'-serie van Disney+ pas te zien in 2023

Moana krijgt een serie, maar pas in 2023, dus dat duurt nog wel even.

Moana: The Series is in 2023 op Disney+ te zien. Dat is een kleine zeven jaar na de première van de film, Moana, die in 2016 in de bioscopen debuteerde.

In de film was Moana vastbesloten om de wereld te verkennen, ver voorbij het eilandje waar ze woonde. Haar ouders wilden dat niet: zij zagen hun dochter liever getraind worden tot de toekomstig leider van het eiland. Nadat Moana erachter kwam dat haar eiland vervloekt was, ging ze op een reis om het te redden. Dat in samenwerking met de halfgod Maui.

Eigen serie
Fans hopen sinds het succes van de eerste serie op een vervolg. Nu horen we dat er in elk geval een serie komt, maar fans zullen nog wel lang moeten wachten.

De serie komt namelijk pas in 2023 op Disney+ te staan. Het is ook nog onzeker of een van de oorspronkelijke castleden in de serie te zien zal zijn, of dat Disney op zoek gaat naar nieuwe stemacteurs en actrices.

Overigens wordt Moana: The Series een musicalserie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer live action-serie 'Fate: The Winx Saga' op Netflix
Series / Trailer

Eerste trailer live action-serie 'Fate: The Winx Saga' op Netflix

Netflix geeft animatieserie The Winx Club een live action serie. Check de beelden.

Netflix komt maar weer eens met een grote nieuwe serie en dit keer zien we een live action-verfilming van de Winx Club. De serie verschijnt volgende maand al en heet Fate: The Winx Saga. Hieronder zie je de eerste trailer.

De verfilming van de animatieserie van Nickelodeon heeft rollen voor onder meer Abigail Cowen (Bloom), Danny Griffin (Sky), Hannah van der Westhuysen (Stella), Elisha Applebaum (Musa) en Freddie Thorp (Riven).

Fate wordt scherper en duisterder dan we ons kunnen voorstellen. Dit zei Iginio Straffi, de bedenker van de originele Italiaans animatieserie die van 2004 tot en met 2019 te zien was op Nickelodeon. Er verschenen 208 afleveringen.



Magische krachten en monsters
In Fate: The Winx Saga is een coming-of-age verhaal over vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de 'Otherworld' leren hoe ze hun krachten kunnen beheersen. Ondertussen ontdekken ze ook nog eens hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen.

Vanaf 22 januari kun je het volledige eerste seizoen van Fate: The Winx Saga zien op Netflix.

Lees ook: Eerste castlid Netflix' live-action 'The Winx Club'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ gaat volop de strijd aan met zijn concurrentie
Series / Nieuws

Disney+ gaat volop de strijd aan met zijn concurrentie

Een hoop nostalgie komt ons tegemoet in de komende jaren. 'Beauty and the Beast', 'Mighty Ducks', 'Turner & Hooch'.

Door al het geweld rondom de aangekondigde Star Wars- en Marvel-series op Disney+, zijn een aantal andere noemenswaardige projecten onderbelicht gebleven in de filmpers. Wij geven je echter een update over een aantal andere mooie series die naar de streamingdienst komen!

Ten eerste is aangekondigd dat Disney's live-action Beauty and the Beast een prequel-serie krijgt over de personages LeFou (Josh Gad) en Gaston (Luke Evans). De serie zal daarnaast een hoop nieuwe muziek bevatten van componist Alan Menken.

Dan is er The Might Ducks: Game Changers, een serie die het verhaal van de geliefde jeugdfilms voortzet. Emilio Estevez keert terug als Gordon Bombay en wordt vergezeld door Lauren Graham.

Maar dat is nog niet alles
Ook komen er serie-reboots van de film Turner and Hooch (met Josh Peck als vervanger van Tom Hanks) en een serie gebaseerd op de boeken over Percy Jackson.

Tot slot is er nog een nieuwe versie van Swiss Family Robinson van Battlestar Galactica-bedenker Ronald Moore en regisseur Jon Chu (Crazy Rich Asians.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Star Wars serie 'Andor' duurt langer dan verwacht
Series / Nieuws

Nieuwe Star Wars serie 'Andor' duurt langer dan verwacht

De serie rond Cassian Andor zal in 2022 te zien zijn op streamingdienst Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn heel erg veel onthullingen gedaan tijdens de Investor Day van Disney. Er is ook meteen een blik vrijgegeven op Star Wars-serie Andor. Vandaag hebben we meer details.

Star Wars: Andor blijkt langer te duren dan we verwacht hadden. Kathleen Kennedy meldt namelijk dat er twaalf afleveringen gemaakt worden in het eerste seizoen van de serie. De serie moet ook in 2022 te zien zijn.

Meer seizoenen?
Het is nog de vraag of er meer seizoenen komen van de serie. Aangezien we weten wat het lot van Cassian is, is het maar de vraag of de show lang zal duren. Tegelijk kan het best zijn dat meteen als de serie van start gaat, duidelijk wordt waar het heen gaat.

We zien in de serie in elk geval het leven van Cassian Andor, een belangrijke spion van de Rebellen, die mede verantwoordelijk was voor het bemachtigen van de plannen voor de eerste Death Star.

Bekijk hieronder nog eens de sizzle reel die voor de serie vrijgegeven werd:



Lees ook: Disney+ maakt vaart met steeds meer 'Star Wars'-series

Lees ook: Gevallen heldin terug in Star Wars-serie 'Rogue One'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.