search
Ook Stephen King duikt op in duistere serie 'The Stand'
Series / Nieuws

Ook Stephen King duikt op in duistere serie 'The Stand'

Over een paar dagen verschijnt de grote Stephen King-serie op CBS All Access.

Stephen King is een beetje als wijlen Stan Lee. De schrijver van met name bekende horrorboeken is namelijk vaak te zien in een kleine bijrol / cameo in de verfilmingen van zijn materiaal. In The Stand is dat ook weer het geval.

King doet dit overigens minder vaak dan Lee dat deed in de Marvel-films. Benjamin Cavell heeft laten weten dat King wel weer te zien is in The Stand die binnenkort aftrapt op de Amerikaanse streamingdienst CBS All Access.

"Ik kan zeggen dat er een kans is dat je hem deze keer ziet," vertelde Cavell tijdens een virtuele panel van de Television Critics Association. Dit meldt SYFY WIRE.

Apocalyptische visie van Stephen King
The Stand is de apocalyptische visie van Stephen King van een door de pest gedecimeerde wereld die is verwikkeld in een elementaire strijd tussen goed en kwaad. Het lot van de mensheid rust op de tengere schouders van de 108-jarige moeder Abagail en een handvol overlevenden. Hun ergste nachtmerries worden belichaamd in een man met een dodelijke glimlach en onuitsprekelijke krachten: Randall Flagg, the Dark Man.Ook in de verfilming van The Stand uit 1994 was King te zien. Vanaf 17 december is The Stand te volgen op CBS All Access. Helaas is het (nog) niet mogelijk op de serie te kijken via een Nederlandse zender of streamingdienst.

Lees ook: Zo zien de duistere Stephen King-personages er in 'The Stand' eruit

Lees ook: Foto: Amber Heard als maagd in Stephen King-serie 'The Stand'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen