Arriveert deze grote schurk in de Marvel-serie 'Loki'?

Enorme Marvel-schurk in 'Loki'-serie?

De trailer voor de Marvel-serie Loki kijkt te hinten naar de komst van Mephisto!

Bram de Groot, 14 december 2020 om 11:53

Veel fans verwachten dat de Marvel-serie Loki het moment is waarop de grote tijd reizende schurk Kang the Conqueror wordt geïntroduceerd. En dat is niet raar, want in de serie zien we hoe Loki (Tom Hiddleston) het universum doorreist en historische situaties naar zijn hand zet.
Nu melden verschillende fans dat we misschien (ook) zomaar Mephisto te zien kunnen krijgen. Mephisto wordt ook wel de Prince of Lies genoemd. Hij zou een mooie tegenstander zijn voor God of Mischief, de bijnaam van Loki.

Komt Mephisto naar het MCU
Comicbook.com zegt dat er kleine kans is dat de Marvel-duivel ook daadwerkelijk opduikt in Loki. In de onlangs verschenen beelden zat er namelijk een mogelijke verwijzing naar Mephisto. Er is namelijk demonisch glaswerk te zien in een shot van de trailer (1:57) en dat is uiteraard niet zonder reden.

Uiteraard kan het een snelle easter egg zijn. Loki debuteert over ongeveer een half jaar op Disney+. Voor die tijd hebben we WandaVision en [i]The Falcon and the Winter Soldier[i] al gezien.


Lees ook: Opvallende easter egg in trailer Marvel-serie 'Loki'
[b]Lees ook: [url2=https://www.serietotaal.nl/nieuws/13672/apple-heeft-blind-vertrouwen-in-loki-actrice-voor-nieuwe-psychologische-thriller-serie-surface]Apple heeft blind vertrouwen in

Bron: comicbook

Lees meer over: Loki, God of Mischief, Marvel Studios, Tom Hiddleston

Populair nieuws