Laatste kans: ijzersterke serie 'Prison Break' gaat van Netflix verdwijnen

Laatste kans: 'Prison Break' verdwijnt van Netflix

De razend populaire serie verdwijnt later deze maand nog van Netflix...

Geoffrey Ketels, 14 december 2020 om 15:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De ooit zo populaire serie Prison Break verdwijnt deze maand nog van streamingdienst Netflix. Heb je dus nog niet alle afleveringen gezien? Dan zal je snel moeten zijn!
Prison Break vertelt het verhaal van Lincoln Burrows die onterecht wordt beticht van moord op de vicepresident van de Verenigde Staten. De straf daarvoor is de dood door executie.

Zijn broer Michael Scofield kan zich niet neerleggen bij de onterechte beslissing met betrekking tot zijn broer en doet er alles aan om hem te helpen ontsnappen uit de gevangenis. Uiteindelijk verschenen er in eerste instantie vier seizoenen gevolgd door de "afronding" van de serie genaamd The Final Break.

Vijfde seizoen
Ondanks het feit dat The Final Break aldus was verschenen in het jaar 2009 en dienst moest doen als einde van de reeks kwam er daar uiteindelijk toch nog verandering in. In augustus 2015 maakte Fox namelijk bekend dat er nog een vijfde seizoen zou verschijnen.

Dat vijfde seizoen kreeg de naam Prison Break: Sequel waarvan de eerste trailer op Youtube verscheen op 16 mei 2016. De finale aflevering van dat seizoen verscheen op Fox op 30 mei 2017. In december 2018 werd ook dat echte laatste seizoen op Netflix geplaatst.

Heb je nog niet alles van Prison Break gezien of wil je gewoon alle afleveringen nog eens herbekijken? Dan zal je er snel bij moeten zijn. Prison Break verdwijnt namelijk van Netflix op 31 december 2020.

Lees ook: Had je gehoopt op meer 'Prison Break'? Dan hebben we slecht nieuws voor je

Lees meer over: Prison Break, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Prison Break

Populair nieuws