search
Flinke domper voor nieuwe serie van Disney+
Series / Nieuws

Flinke domper voor nieuwe serie van Disney+

De opnames van de nieuwe serie Big Shot zijn door het coronavirus stil komen te liggen.

De opnames van Big Shot, een nieuwe televisieserie van Disney+ met hoofdrol voor John Stamos, hebben even een flinke klap gekregen. Ze zijn namelijk afgelopen donderdag stilgelegd.

En dat blijft voorlopig zo. Het probleem is namelijk dat er iemand het coronavirus opgelopen bleek te hebben. Die persoon is meermaals op de set geweest en heeft mogelijk meer cast- en crewleden met het virus geïnfecteerd. Tot volgend jaar gaan de camera's niet meer draaien.

Dure tegenslag
Het is een dure tegenslag voor de serie, want er was nog maar een klein deel van de productie te gaan. Echter was de persoon die besmet bleek, meermaals negatief getest gedurende een week en op donderdag positief getest.

Via bron- en contactonderzoek bleek dat meerdere productieleden in contact waren geweest met het individu, waarop besloten is de productie stil te leggen tot volgend jaar.

Big Shot is geschreven en geproduceerd door David E. Kelley en Dean Lorey op basis van een idee van Brad Garrett. In de tien afleveringen volgen we Marvyn, een temperamentvolle basketbalcoach die het team op een eliteschool voor meisjes moet opleiden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen