search
Dit is de topfavoriet voor opperschurk Thrawn in 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Dit is de topfavoriet voor opperschurk Thrawn in 'The Mandalorian'

Er worden een hoop namen genoemd voor de bad guy, maar een steekt er echt bovenuit.

Er worden heel wat namen genoemd voor de rol van Grand Admiral Thrawn in The Mandalorian en andere live-action Star Wars-series, maar volgens een recente poll van Fandom zou Benedict Cumberbatch (Sherlock, Doctor Strange) de topfavoriet zijn.

Thrawn werd voor het eerst geïntroduceerd in Timothy Zahns bejubelde boekenreeks Heir to the Empire en vervulde gedurende de jaren '90 en begin 2000 een belangrijke rol in het Star Wars Extended Universe.

De koude, gecalculeerde hoge pief van het Empire werd echter pas een paar jaar geleden canon en keerde terug in animatievorm in Star Wars: Rebels. Nu Ahsoka Tano Thrawn heeft genoemd in The Mandalorian, is de verwachting dat het personage zeer binnenkort zijn live-action debuut zal maken.

Wie zal het worden?
Met overweldigend bewijs dat Thrawn eraan komt, voeren fans online stevige discussies over wie de Grand Admiral moet spelen. Uit de eerder genoemde poll van Fandom lijkt de favoriet dus Cumberbatch te zijn, maar ook Michael Fassbender en Lars Mikkelsen, die de stem van Thrawn verzorgde in Star Wars: Rebels, worden veelvuldig genoemd.

Op dit moment is het helaas nog afwachten wie Disney en Lucasfilm echt zullen casten.

Lees ook: Badass 'Mandalorian'-personage krijgt een eigen poster

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian': wat is Operation Cinder?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen