'Avatar: The Last Airbender'-fans opgelet Netflix heeft een verassing voor je!

Netflix zet 'The Legend of Korra' volledig online

The Legend of Korra is het vervolg op Avatar: The Last Airbender en staat nu op Netflix.

Jim Pedd, 16 december 2020 om 18:00

Netflix zette enige maanden geleden Avatar: The Last Airbender online. En nu komt het moment waar veel fans op hebben gewacht. Vervolgserie The Legend of Korra is vanaf nu ook in zijn geheel te streamen.
De serie werd in 2012 gelanceerd en liep tot december 2014. Er werden in die tijd vier seizoenen gemaakt, in totaal 52 afleveringen (of 'hoofdstukken'). Nu kan je dat allemaal streamen.

Het verhaal
The Legend of Korra speelt zich zeventig jaar na de gebeurtenissen in The Last Airbender af. Dankzij Avatar Aang is er nu een nieuwe stad: Republic City, waar mensen van alle 'bender'-gemeenschappen samenleven.

We volgen nu de nieuwe Avatar, Korra genaamd. In het eerste deel, Book One: Air, verhuist Korra naar Republic City om daar te leren airbenden van Tenzin, de zoon van Avatar Aang. Ook leert ze nieuwe personages kennen, waaronder de broers Bolin en mako en raakt ze bevriend met Asami Sato.

Je kan dus vanaf nu alle seizoenen streamen op Netflix. Dat in opmars naar de live-action serie die Netflix in de maak heeft over Avatar: The Last Airbender.

Lees ook: Fans ontdekken mooie momenten in 'The Legend of Korra'

Lees ook: 'The Legend of Korra': hier hebben 'Avatar'-fans flink kritiek op

Lees meer over: Avatar, Avatar The Last Airbender, The Legend of Korra, Netflix, Nickelodeon

Informatie over de serie: The Legend of Korra

Populair nieuws