search
We krijgen écht een serie over Pamela Anderson en Tommy Lee
Series / Nieuws

We krijgen écht een serie over Pamela Anderson en Tommy Lee

Nieuwe tv-serie over Pamela Anderson en Tommy Lee krijgt opvallende hoofdrolspelers.

Nee, dit is geen 1 april grap. De grote namen Lily James (Downton Abbey, Baby Driver) en Sebastian Stan (The Falcon and the Winter Soldier, Once Upon a Time) gaan spelen in een serie over de relatie van model en actrice Pamela Anderson en rocker Tommy Lee.

Het is uiteraard James die de rol gaat spelen van Pamela Anderson, het sekssymbool uit de jaren 90 en uiteraard drager van het rode badpak in de serie Baywatch. Stan stapt in de huid van Tommy Lee.

Anderson en Lee waren van 1995 en 1998 getrouwd nadat ze elkaar pas zo'n vier dagen kenden. Het bleek de eerste van vele huwelijk voor Anderson. Lee is de drummer van de Amerikaanse heavy metal-band Mötley Crüe en werd veroordeeld voor huiselijk geweld. Ze hebben twee zoons samen.

Video van huwelijksnacht
Het huwelijk van Anderson en Lee was veel besproken. Zo was er tijdens het huwelijk de situatie dat er via een gestolen videoband een video lekte van hun huwelijksnacht. De serie bestaat uit acht afleveringen en moet op de Amerikaanse streamingdienst Hulu verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen