search
Volledige trailer hilarische Netflix-animatieserie 'Disenchantment' seizoen 3

Volledige trailer hilarische Netflix-animatieserie 'Disenchantment' seizoen 3

De hilarische tekenfilmserie van Netflix is inmiddels alweer bij het derde seizoen beland.

Zilko Tarici
Netflix heeft vandaag de volledige trailer van Disenchantment seizoen 3 online geplaatst.

De trailer biedt ons een goede blik op de obstakels die Princess Bean voor de kiezen krijgt in het nieuwe seizoen van de animatieserie. Vanaf 15 januari 2021 zijn de nieuwe afleveringen te streamen.


In Disenchantment belanden kijkers in het afgebrokkelde Middeleeuwse koninkrijk van Dreamland. Daar volgen we de avonturen van de drankverslaafde Bean, haar pittige vriendje Elfo en persoonlijke demon Luci. Tijdens hun avonturen komen de drie in aanraking met trollen, feeën, dwergen, walrussen en allerlei idiote mensen.

Terugkeer naar Dreamland
De stemmencast van Disenchantment bestaat uit namen als Abbi Jacobson, Nat Faxon, Eric Andre, John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding en Lucy Montgomery.

De animatie van de serie komt uit de koker van Rough Draft Studios (Futurama). Disenchantment is een productie van The ULULU Company en Matt Groening en Josh Weinstein (The Simpsons, Futurama) fungeren als uitvoerend producenten.Lees ook: Trailer tweede deel Netflix-serie 'Disenchantment'

Lees ook: Netflix gunt 'Disenchantment' tweede seizoen

Aanbevolen artikelen