search
Trailer tweede deel Netflix-serie 'Disenchantment'
Series / Trailer

Trailer tweede deel Netflix-serie 'Disenchantment'

Het avontuur van de makers van The Simpsons gaat door!

Netflix heeft de volledige trailer voor het tweede deel van Disenchantment vrijgegeven. Die laat behoorlijk weinig te raden over hoe Elfo terugkeert. Ook blijkt heel erg duidelijk dat de serie nog veel grootser wordt dan deze tot nu toe was.

In het eerste seizoen had Elfo, een klein magisch wezen, een crush op Bean. Samen met Luci, een demon die de prinses gewoonlijk in de problemen wist te krijgen, ondernam Elfo heel wat leuke avonturen. Maar aan het eind van deel 1 van de serie kwam Elfo om het leven. Als je gedacht had dat de kleine groene kerel dood zou blijven, dan wist je vrij snel dat dit niet het geval zou zijn en dat vooral de vraag zou zijn: hoe keert hij terug? De trailer voor het tweede deel vult dat al voor een groot deel in.



Het tweede seizoen lijkt onderverdeeld te worden in een tweedelig avontuur, waarin Bean, Luci en King Zog proberen het einde van deel 1 ongedaan te maken. En dus gaan ze naar de hel om Elfo terug te halen en het koninkrijk te herstellen. En dan is er Beans moeder die haar dochter in haar voetsporen wil laten volgen.

Lees ook: Netflix gunt 'Disenchantment' tweede seizoen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen