'Loki' wordt misschien wel de belangrijkste serie in het Marvel Cinematic Universe

Marvel-serie 'Loki' misschien wel de belangrijkste

Het Marvel Cinematic Universe wordt heel veel breder dankzij de serie Loki.

Jim Pedd, 17 december 2020 om 21:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van het Marvel Cinematic Universe zullen nog altijd behoorlijk blij zijn. Vorige week bleek tijdens de Investor Day van Disney dat er wel heel veel nieuws aan zit te komen.
Een van de vele series is natuurlijk Loki, waarin Tom Hiddleston weer te zien zal zijn. ComicBook.com denkt dat de serie misschien wel de belangrijkste kan zijn in het MCU. Dat komt mede door de wereld die de serie op zal zetten.

Time Variance Authority
Loki zal te maken krijgen met de Time Variance Authority, een organisatie die realiteiten en tijdlijnen die te gevaarlijk zijn om te bestaan beëindigt. De organisatie stuurt Loki door de tijd en ruimte om zijn misdaden goed te maken.

Dat betekent dat we onder meer de Tweede Wereldoorlog gaan zien, maar ook een post-apocalyptische toekomst en een groot slagveld.

Loki zal dan ook gaan draaien om veel verschillende momenten in het MCU en ook dingen laten zien die we nog niet gezien hebben. Dat betekent dat verschillende tijdlijnen, realiteiten ineens hun debuut maken in de franchise. Waarmee de serie dus alles kan veranderen.

Lees ook: Arriveert deze grote schurk in de Marvel-serie 'Loki'?

Lees ook: Opvallende easter egg in trailer Marvel-serie 'Loki'

Bron: CB

Lees meer over: Loki, MCU, Marvel Studios, Disney Plus

Populair nieuws