Gave poster voor Marvels 'Secret Invasion'-serie

Gave poster voor Marvels 'Secret Invasion'-serie

In 2022 verschijnt deze grote Marvel-serie op Disney+, met ook Nick Fury!

Bram de Groot, 17 december 2020 19:32

Door de fans werd er al jaren gehoopt dat Marvel Studios ooit een Secret Invasion-film zou gaan maken. Recent kondigde Marvel Studios aan dat dit geen film gaat worden, maar een serie voor op Disney+.
En dat kan uiteraard ook gaaf worden, aangezien de series een budget krijgen ter vergelijking met een losse film. In Secret Invasion keert Samuel L. Jackson opnieuw terug als Nick Fury en zien we Ben Mendelsohn opnieuw als de Skrull Talos. Beide personages zaten ook in de film Captain Marvel uit 2019.

Fanposter voor Secret Invasion
Hieronder zie je een fanposter voor de serie. Het affiche werd gemaakt door Marvefx | Digital Artist, een ontwerper die wel vaker gave posters maakt voor film en tv-producties over de strips van Marvel Comics.

Secret Invasion is één van de vele Marvel-series die in 2022 op Disney+ moeten verschijnen. Dit zijn ook Moon Knight, She-Hulk, Ironheart, Armor Wars en I Am Groot. De special The Guardians of the Galaxy Holiday Special verschijnt in 2022 op Disney+.Lees ook: Captain Marvel ook te zien in Nick Fury-serie?

Lees ook: Hoe de 'Nick Fury'-serie van Disney+ al opgezet is

Bron: instagram

Lees meer over: Secret Invasion, Armor Wars, Ironheart, The Guardians of the Galaxy Holiday Special, I Am Groot

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws