search
Nieuw op Netflix: Eén van de leukste Kerstseries 'Home for Christmas' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Eén van de leukste Kerstseries 'Home for Christmas' seizoen 2

Eén van de leukste Kerstseries van het voorbije jaar krijgt nu een vervolg op Netflix...

Ben jij benieuwd hoe het verhaal van Home for Christmas verder gaat? Dan is het bekijken van het tweede seizoen dat morgen op Netflix verschijnt voor jou de moeite waard!

In het tweede seizoen van de reeks komen we onder meer te weten hoe het nu precies verder gaat met Johane. Vindt ze deze Kerst nu wel de liefde of niet?

Meteen van bij de aankondiging van deze serie werd duidelijk dat ze kon rekenen op heel wat uitstekende namen. De reeks wordt bijvoorbeeld geregisseerd door Per-Olav Sørensen. Het is best mogelijk dat deze naam niet meteen een belletje doet rinkelen, maar eerder was hij onder meer verantwoordelijk voor de Zweedse Netflix Original Quicksand. Deze serie werd echt uitstekend onthaald.

Quicksand
Bovenstaande is ook niet de enige link die deze Home For Christmas heeft met Quicksand. Het is namelijk bovendien eveneens zo dat één van de hoofdrolspelers, namelijk Felix Sandman ook te zien was in Quicksand.

In het bijzonder in het moeilijke jaar dat we nu met z'n allen beleven is het belangrijk om ons op te kunnen trekken aan vermakelijke series. Dat is deze Home For Christmas absoluut. Niet in het minst de aanstekelijke Scandinavische humor zullen heel wat mensen weten te waarderen.

Het tweede seizoen van Home For Christmas kan worden bekeken op Netflix vanaf vrijdag 18 december 2020.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen