search
'Lizzie McGuire'-reboot op Disney+ gaat niet door: fans zijn woedend
Series / Nieuws

'Lizzie McGuire'-reboot op Disney+ gaat niet door: fans zijn woedend

Lizzie McGuire nam al twee afleveringen van de reboot op. Maar die komt er toch niet.

Fans van Lizzie McGuire kregen behoorlijk slecht nieuws van Hilary Duff. Ze vreesden er al voor, en dat blijkt nu te kloppen: Disney+ gaat niet verder met de reboot.

Duff kondigde het nieuws aan op sociale media. Begin dit jaar al hoorden we al over creatieve meningsverschillen tussen Duff en het team van Disney. Daarop vertrok bedenker en showrunner Terri Minsky na de opnames van twee afleveringen. En nu gaat het helemaal niet meer door.

Geen reboot
"Het is zo'n eer om het personage van Lizzie in mijn leven te hebben," zegt Duff. "Ze heeft een blijvende indruk op velen gemaakt, waaronder mijzelf. Om te zien hoe loyaal de fans aan haar zijn, en hoeveel ze van haar houden, betekent zoveel voor mij."

Maar: "Ik weet dat iedereen heeft geprobeerd om een reboot mogelijk te maken. Maar ondanks dat iedereen er echt keihard voor gewerkt heeft, gaat deze er niet komen. Ik wil dat een reboot van Lizzie zo eerlijk en authentiek mogelijk is. Dat verdient het personage."

Helaas gaat dat er niet meer van komen. "Iedereen heeft het echt geprobeerd, er zijn best voor gedaan. Maar het bleek niet mogelijk."



Lees ook: Komt er nog wel een 'Lizzie McGuire'-revival op Disney+?

Lees ook: Disney+: Fans dolblij met nieuwe 'Lizzie McGuire'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen