'The Falcon and the Winter Soldier'-serie gered door een van de hoofdrolspelers

Falcon and the Winter Soldier gered door castlid

The Falcon and the Winter Soldier kende een uiterst ingewikkelde en complexe opnameperiode.

Jim Pedd, 19 december 2020 om 17:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel Studios-baas Kevin Feige is helemaal onder de indruk van de wijze waarop Anthony Mackie omging met de loodzware opnames van The Falcon and the Winter Soldier.
De Marvel-serie die voor Disney+ gemaakt wordt raakte hobbel na hobbel. Eerst kwamen de opnames stil te liggen vanwege het coronavirus, daarna moest men in quarantaine en op en neer vliegen om zoveel mogelijk van de opnames rond te krijgen. Maar ondanks die tegenslagen, bleef Mackie overeind.

Leiderschap tonen
Feige vertelde dat de acteur, die de rol van Falcon speelt, "sterk leiderschap" liet zien. Dat vertelde Feige aan Emmy Magazine. De serie veranderde bovendien sterk tijdens de opnames, wat nodig was om alles in goede banen te leiden. Bovendien veranderde een boel doordat de releasedatum verlaat werd.

De castleden bleven volgens Feige echter allemaal kalm en hielden de boel bij elkaar.The Falcon and the Winter Soldier speelt zich af na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Sam Wilson en Bucky Barnes werken samen in een wereldwijd avontuur dat hun vermogens en hun geduld op de proef zal stellen. Vanaf 19 maart op Disney+.

Lees ook: Onbekende Marvel-schurken in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Lees ook: Is de nieuwe Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' al snel te zien op Disney+?

Bron: CB

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, Anthony Mackie, Kevin Feige, Disney Plus

Populair nieuws