NPO gaat knallend het nieuwe jaar in met veel ijzersterke series

Veel spannende nieuwe titels bij NPO in 2021

Hugh Laurie is in januari te zien als schaamteloze politicus in 'Roadkill'

Emma Nota, 19 december 2020 om 18:05

De NPO gaat knallend het nieuwe jaar in met veel nieuwe titels. Zo begint het 15e seizoen van Flikken Maastricht en is de gloednieuwe Nederlandse dramaserie Onze Straat te zien bij de NPO!
Flikken Maastricht
Nederlandse misdaadserie, Seizoen 15, AVROTROS

In het 15e seizoen van Flikken Maastricht lijkt na de uitschakeling van Virtus et Justitia de rust wedergekeerd. Maar de goede samenwerking komt onder druk te staan als Donna Martina, een AIVD'er, zich meldt op het bureau Maastricht. Haar aanwezigheid dreigt een wig te vormen tussen Wolfs (Victor Reinier) en Eva (Angela Schijf).

Vanaf 8 januari te zien op NPO 1 en NPO Start. Vanaf dan elke week een aflevering vooruitkijken op NPO Plus. Seizoen 1 t/m 14 zijn al te zien op NPO Plus.

The Nest
Britse dramaserie, KRO-NCRV

Het leven lijkt Dan (Martin Compston) en Emily (Sophie Rundle) toe te lachen: ze zijn dol op elkaar, wonen in een enorme villa in Glasgow en hebben financieel niets te klagen. Maar een onvervulde kinderwens speelt een grote rol in hun leven. Wanneer opeens een tiener in hun leven opduikt, zet dat het leven van Dan en Emily op zijn kop.

De hele serie is van 29 januari te zien op NPO Plus. Vanaf 5 februari wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start.

Onze Straat
Nederlandse dramaserie, NTR

Hét nieuwe ontwikkelingstraject voor fictieregisseurs en scenaristen. De verhalen staan op zichzelf, maar de straat verbindt ze. Op straat komt iedereen elkaar tegen. In de straat wordt geleefd, gewerkt en contact gemaakt. Het is een plek waar verschillende generaties en culturen worstelen met de kwesties van nu. Achter elke deur schuilt een ander verhaal.

Vanaf 8 januari te zien op NPO 3 en NPO Start. Vanaf dan ook te bekijken op NPO Plus.

Roadkill
Britse politiek drama, BNNVARA

Vierdelige dramaserie van David Hare met Hugh Laurie (o.a. bekend van House en The Night Manager) en Helen McCroy (o.a. bekend van Peaky Blinders). Minister Peter Laurence lijkt de wind in de zeilen te hebben, maar een geheim uit zijn verleden kan hem in grote moeilijkheden brengen.

Vanaf 8 januari wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is vanaf 1 januari te zien op NPO Plus.

Beau Séjour
Belgische supernatural thriller, Seizoen 1, KRO-NCRV

Bekroond met de Publieksprijs op het internationale televisiefestival Séries Mania in Parijs. Kato wordt onder het bloed wakker in hotel Beau Séjour. Ze blijkt dood te zijn en besluit haar eigen moordzaak op te lossen.

Het hele seizoen is vanaf 15 januari te zien op NPO Plus. Vanaf 17 januari wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start.

Bron: NPO Start

Lees meer over: NPOStart, Flikken Maastricht, Onze Straa, The Nest, Roadkill

Populair nieuws