search
Krijgt 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' nog wel een derde seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' nog wel een derde seizoen?

Hoe zit het met de toekomst van The Mandalorian, nu een spin-off rond Boba Fett aangekondigd is?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is veel speculatie gaande over de toekomst van The Mandalorian. De laatste twee seizoenen draaiden om Din Djarin en zijn pogingen om de kleine Grogu terecht te krijgen bij een Jedi.

Nu dat is gelukt, is het natuurlijk even niet duidelijk waar de serie heen gaat. Bovendien is er een nieuwe serie aangekondigd rond Boba Fett: The Book of Boba Fett.

Waar gaat het heen?
De serie zal volgens Latino Review een heel andere kant op gaan. Allereerst melden ze dat de serie rond Boba Fett nog geen acht afleveringen krijgt. Ook zou Lucasfilm, omdat die serie voor kerst 2021 aangekondigd is, iets langer wachten met het vervolg op The Mandalorian.

Op die manier heeft men meer tijd om te bedenken waar het verhaal van Din Djarin heen moet. Hij zal vermoedelijk gaan strijden tegen Bo-Katan Kryze, nu hij het Darksaber gewonnen heeft.

En: "We krijgen van onze bronnen te horen dat we niet over The Mandalorian moeten denken als een lineair verhaal. Dit is misschien waar het verhaal begint, maar het algehele verhaal is niet per se lineair. The Book of Boba Fett is een hoofdstuk van het verhaal. The Mandalorian seizoen 3 is een ander hoofdstuk, net als Ahsoka en Rangers of the New Republic. Daarom gebruikte onze bron in eerste instantie een Game of Thrones-analogie."

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' bevat een wel zeer opmerkelijk plotgat

Lees ook: 'Star Wars'-fans draaien helemaal door na de finale van het tweede seizoen van 'The Mandalorian'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen