'The Witcher' weet fans zeer te amuseren met een gloednieuwe video op Twitter

'The Witcher'-interview met een paard!?

Netflix plaatst een 'The Witcher'-interview op Twitter met... een paard!?

Jim Pedd, 21 december 2020 om 17:48

We gaan richting de laatste dag van Witchmas, het bijzondere marketingevenement dat Netflix bedacht heeft rond The Witcher. Voordat het zover is, wat morgen het geval zal zijn, is er nog de verrassing van vandaag.
Elke dag mogen fans kiezen tussen twee opties: een verrassing, of een specifiek iets. Gisteren ging het om een videocompilatie met daarin de vele Hmms van Geralt of Rivia, of een verrassing. 58 procent van de 26.599 mensen die stemden, koos voor een verrassing.

Interview met Roach
En die verrassing bleek wel heel bijzonder. In plaats van nieuwe foto's, of bijvoorbeeld een trailer of featurette, kregen fans een interview met Roach voorgeschoteld.

Mocht je niet weten wie Roach is: hij is het paard van Geralt of Rivia. Dat betekent inderdaad dat ervoor gekozen is om een video van een paard online te zetten. Hilarisch toch?Er is nog een dag te gaan in Witchmas. Fans mogen ditmaal kiezen tussen het logo voor animatiefilm Nightmare of the Wolf en een verrassing. Het lijkt erop dat die verrassing gaat winnen, want 60,7% van de mensen stemde daar tot nu toe voor. Nog elf uur te gaan!

Lees ook: Jaskier ziet er goed uit op nieuwe beelden van de Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2

Lees ook: Mysterieuze foto's uit Netflix-serie 'The Witcher' hinten naar een bijzondere locatie

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Witchmas, Roach

Populair nieuws