Netflix heeft voor de fans van 'Stranger Things' een leuke verrassing online gezet

Netflix geeft Stranger Things-fans een verrassing

We wisten al dat de cast van Stranger Things samen Dungeons & Dragons speelde. Nu zien we die hele sessie!

Jim Pedd, 21 december 2020 om 17:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een tijd geleden plaatste acteur David Harbour al een foto op zijn sociale media waarin hij liet zien dat de cast van Netflix-hit Stranger Things een potje Dungeons & Dragons speelde.
Nu is de volledige virtuele game online gezet op het YouTube-kanaal van de serie. Het is een klein cadeau voor de fans en laat David Harbour, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo en Natalia Dyer zien. Samen spelen ze Lost Odyssey: Toy Time for Ten-Towns.

De personages
In het D&D-spel is Harbour Kenny Kaboom, speelt Wolfhard de rol van Sylvester the Wise, Matarazzo ene Meryl Stroop en is Dyer Jinx. Chris Perkins, een gamedesigner voor Dungeons & Dragons is de game master. Hieronder kan je het volledige avontuur bekijken:


Het is een leuke verrassing van Netflix voor fans van de tv-hit, terwijl het lange wachten op het vierde seizoen doorgaat. De opnames van het vierde seizoen zijn nog altijd bezig, maar naderen hun afronding.

Daarna is het wachten op de release van het vierde seizoen, dat niet het laatste wordt. Wanneer de boel doorgaat op Netflix is niet zeker.

Lees ook: Nieuwe foto's van 'Stranger Things' seizoen 4

Lees ook: Netflix hitserie 'Stranger Things' krijgt misschien een spin-off?

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, David Harbour, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Natalia Dyer, Dungeons and Dragons

Populair nieuws