Gaat er misschien nog een 'Breaking Bad' / 'Better Call Saul' spin-off komen rondom de keiharde drugsdealer Gus Fring?

Gus Fring-acteur wil spin-off 'Breaking Bad' maken

Giancarlo Esposito ziet het helemaal zitten om een serie rond zijn schurkachtige personage te maken.

Jim Pedd, 21 december 2020 om 18:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Giancarlo Esposito heeft een pitch voor een spin-off van Breaking Bad en Better Call Saul. Hij is in beide series te zien als Gus Fring, en wil niet stoppen.
Op het moment dat we Gus leren kennen in Breaking Bad, koopt en verkoopt hij de meth die gemaakt wordt door Walter White. En in de spin-off serie neemt Lalo Salamanca het op tegen Fring en zijn drugsimperium. Wat Esposito betreft, is er meer ruimte voor een spin-off.

The Rise of Gus Fring
"Ik heb echt een heel verhaallijn in mijn hoofd. Hij kwam volgens mij van een politieke familie," aldus de acteur. "Mijn gevoel is dat Gus uit een wereld van orde kwam. En dat zijn orde daar vandaan komt. Hij is een militaire man. En buiten het leger kreeg hij het vermogen om te observeren. Je kan niet leiden tenzij je volgt."

"Voor mijn gevoel was hij iemand die hoog in de boom van het leger stond. Hij had er kunnen blijven en het land kunnen leiden. Het lag op een presenteerblaadje voor hem. Maar hij koos een ander pad; wilde zichzelf zijn en zijn macht vinden. Dit is waar hij voor koos."

In de serie komt hij uit Chili, verhuisde hij naar Mexico en vervolgens naar de Verenigde Staten. De implicatie is dat hij generaal was voor Augusto Pinochet.

Lees ook: Slecht nieuws voor fans van 'Better Call Saul'

Lees ook: 'Better Call Saul' gaat 'Breaking Bad' erg veranderen

Bron: ComicBook

Lees meer over: Better Call Saul, Breaking Bad, Gus Fring, Giancarlo Esposito, AMC, Netflix

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws