Bijna alle seizoenen van 'Grey's Anatomy' zijn binnenkort te bekijken op Videoland

'Grey's Anatomy' volledig te bekijken op Videoland

In januari 2021 verschijnt de volledige serie van 'Grey's Anatomy' op Videoland...

Geoffrey Ketels, 21 december 2020 om 17:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Heb je nog bepaalde afleveringen van de serie Grey's Anatomy niet gezien? Dan kan je deze vanaf januari 2021 allemaal bekijken bij Videoland!
Sinds jaar en dag is Grey's Anatomy één van de meest populaire Amerikaanse series. Het lijkt er bovendien naar uit te zien dat het doek over de reeks nog niet is gevallen.

Heb jij nog niet alle afleveringen gezien of wil je ze graag nog eens allemaal van voor af aan terug bekijken? Dan is dat binnenkort mogelijk bij Videoland!

Alle seizoenen
Op 4 januari kunnen abonnees van Videoland rekenen op het verschijnen van alle zestien de huidige seizoenen van Grey's Anatomy. Dit betekent dat het mogelijk wordt om de volledige reeks te gaan bingewatchen.

De laatste aflevering van het vijftiende seizoen heeft alvast heel wat kijkers behoorlijk wat schrik aangejaagd. Daarin was dan ook te zien hoe Meredith Grey haar schuld toegaf voor fraude. Het gevolg van deze beslissing was dat ze werd ontslagen. De bekende dokter koos er vervolgens voor om zich aan te gaan geven bij de politie.

Ben jij benieuwd hoe dit verhaal nu verder zal verlopen? Je ontdekt het allemaal in het zestiende seizoen van Grey's Anatomy dat eveneens te bekijken is op Videoland vanaf 4 januari 2021.


Lees ook: 'Grey's Anatomy' komt met een grote verrassing in seizoen 17

Lees meer over: Greys Anatomy, series, serie, Videoland

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws