'The Walking Dead'-ster Andrew Lincoln had nooit willen vertrekken

The Walking Dead-ster had nooit willen vertrekken

The Walking Dead-acteur Andrew Lincoln vertrok tijdens het negende seizoen van de hitserie.

Jim Pedd, 22 december 2020 om 09:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Andrew Lincoln heeft nog altijd Georgia on his mind. In een interview zegt de Britse acteur dat hij zou willen dat hij de thuisstaat van The Walking Dead "nooit verlaten" had.
Lincoln besloot in het negende seizoen te stoppen met de zombieserie van AMC. Hij wilde meer bij zijn familie zijn, maar tekende wel voor nog eens drie films als Rick Grimes. Toch vindt hij het "een verschrikkelijke beslissing" om te vertrekken.

Vertrek uit de serie
"Ik wist niet wat het Zuiden was. Ik ben nooit in het Zuiden geweest. En toen ging ik naar Georgia, waar ik verliefd werd op een buitengewone stad, Atlanta," aldus Lincoln tijdens een fundraiser voor de Georgia Senate Victory Fund.

"Leven en werken in het zuiden was buitengewoon. Georgia is de meest buitengewoon progressieve plek waar ik in mijn leven geweest ben en dat is alweer twaalf jaar geleden."

De bedoeling is dat volgend jaar de camera's gaan rollen voor de filmtrilogie die Lincoln maakt rond zijn personage Rick Grimes. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar de films laten zien hoe hij in aanraking komt met de Civic Republic Military.

Lees ook: 'The Walking Dead'-schurken CRM kunnen alles verwoesten

Lees ook: 'The Walking Dead'-films gaan het wachten waard worden

Bron: CB

Lees meer over: Rick Grimes, The Walking Dead, AMC, Andrew Lincoln

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws