search
Eerste officiële blik op 'Daredevil'!
Series / Foto's

Eerste officiële blik op 'Daredevil'!

Ook is de rol van Rosario Dawson onthuld.Tijdens New York Comic Con zijn de eerste officiële (promotie)foto's verschenen van de tv-serie Daredevil, de eerste tv-serie van Marvel Studios en Netfix. Op de twee foto's zien we zowel de superheld Daredevil (hierboven) als alterego Matt Murdock (onder), gespeeld door acteur Charlie Cox.

De foto's zijn gebaseerd op de tekeningen van John Romita Jr. Deze illustraties zijn te zien in de bekende mini-serie "Daredevil: The Man Without Fear" van Frank Miller. Een van de tekening staat op onderstaande eerste concept-art-poster van de superheldenserie.

Ook zijn er aantal namen bekend gemaakt die een rol hebben in de serie. We wisten al dat Vincent D'Onofrio te zien is als Wilson Fisk, Elden Henson de rol speelt van Foggy Nelson en dat Deborah Ann Woll Karen Page is. Tijdens NYCC is bekendgemaakt dat we ook de personages Leland Owlsely / The Owl (Bob Gunton), journalist Ben Urich (Vondie Curtis Hall), Wesley (Toby Leonard Moore) en Vanessa (Ayelet Zurer) te zien krijgen. Tevens is de rol van Rosario Dawson onthuld. Ze speelt Claire Temple, oftewel Night Nurse.

Alle afleveringen van Daredevil verschijnen in mei 2015 op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen