Disney+ brengt Charlie Cox mogelijk terug als Daredevil

Daredevil zou straks op Disney+ te zien zijn in een korte serie, met Charlie Cox.

Jim Pedd, 23-12-2020 12:04

Begin deze maand kreeg Marvel Studios dan eindelijk de rechten op Daredevil terug. Dat exact twee jaar nadat Netflix stopte met zijn gelijknamige serie rond het personage.
Dat betekent dat Marvel-baas Kevin Feige en zijn team weer aan de slag kunnen met de Man Without Fear. Het verhaal is nu dat we de held in het Marvel Cinematic Universe gaan zien. Sommige geruchten wijzen er zelfs op dat Charlie Cox terug zou keren voor een serie op Disney+.

Veel geruchten
Small Screen stelt nu op basis van anonieme bronnen binnen Disney+ dat er gekeken wordt naar een miniserie rond Daredevil.

"Een van de series waarvan ik hoor dat Marvel Studios er mogelijk een miniserie van maakt, is eentje rond Daredevil, waar Charlie Cox mogelijk voor terug zou keren als Matt Murdock. Eerder kreeg ik te horen dat er een film rond Daredevil zou komen, maar nu is het verhaal dat het een miniserie wordt", aldus schrijver Edward Lauder.

Eerder al stelde Mikey Sutton van de site Geekosity zoiets. Wellicht zou het dus kunnen dat we echt een terugkeer van Charlie Cox gaan zien.

Lees ook: Gaat Marvel-serie 'Daredevil' tóch een nieuwe kans krijgen?

Lees ook: 'Daredevil'-ster wil meer seizoenen voor Disney maken

Bron: Small Screen

Lees meer over: Daredevil, Disney Plus, Marvel Studios, MCU, Charlie Cox

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix