Meer nieuws rondom 'Dexter'-revival die ons eindelijk een goed einde moet gaan brengen

Weer nieuwe castleden voor 'Dexter'-revival

De Dexter-revival brengt twee nieuwe personages met zich mee en dat wordt nog interessant.

Jim Pedd, 23 december 2020 om 12:05

Showtime werkt op dit moment hard aan een reboot voor Dexter. Die serie liep gedurende acht seizoenen, maar eindigde behoorlijk teleurstellend.
Voor fans van de serie was het daarom enigszins hoopgevend dat er een negende seizoen zou komen. De conclusie van Dexter viel zo erg tegen, dat er nu besloten is om dit te overnieuw te doen.

Nieuw en duister einde
Eerder dit jaar werd de tien afleveringen tellende minirevival aangekondigd. Die wordt gemaakt door de oorspronkelijk uitvoerend producent Clyde Phillips en hoofdrolspeler Michael C. Hall.

Phillips vertrok bij het vierde seizoen van de serie en had oorspronkelijk een heel duister einde voor Dexter bedacht. In de uiteindelijk gemaakte achtste reeks, fakete Dexter zijn dood en ging hij als houthakker door het leven in het Noordwesten van Amerika. Dit nieuwe seizoen pikt de draad tien jaar later op.

Nieuwe personages
Nu meldt de site The Illuminerdi dat er twee nieuwe personages gevonden zijn. Het gaat om een moeder en dochter, die Angela en Audrey heten. Er wordt naar een inheemse vrouw gezocht voor de rol van Angela, een vrouw van ergens in de veertig. Een inheemse vrouw moet een zestienjarige Audrey zijn.

De twee vrouwen maken onderdeel uit van de Seneca-stam, maar wonen buiten het lokale reservaat.

Lees ook: 'Dexter'-revival vindt mogelijk een nieuwe hoofdrolspeler

Lees ook: Nieuw seizoen van je favoriete seriemoordenaar 'Dexter' lijkt er snel te komen

Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: Dexter, Michael C Hall, Showtime, Revival

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws